Haymana Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kültür-Sanat 26.08.2024 - 20:46, Güncelleme: 26.08.2024 - 20:46
 

Haymana Fotoğraf Sergisi Açıldı

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi Anma ve Kutlama etkinlikleri kapsamında Kızılay Metro Sanat Galerisinde açılan Haymana Fotoğraf Sergisi 6 Eylül tarihine kadar gezilecek.
Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi 103. yıl Anma ve Kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen serginin açılışına, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, CHP İlçe Başkanı Kasım Koç, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Koç “Ankaralı Hemşehrilerimizi Davet Ediyoruz.” Sakarya Meydan Muharebesi etkinlikleri kapsamında düzenlenmesine rağmen serginin bu sene daha Haymana odaklı olduğunu belirten Başkan Levent Koç “Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi 103. yıl etkinlikleri kapsamında "Haymana" temalı fotoğraf sergimizin açılışını yapıyoruz. Tarih, Turizm, Termal, Tarım değerlerinin öne çıktığı bir sergi hazırladık. Sergimizde Haymanamızın bütün değerlerine yer verdik. Bunun yanı sıra bütün metro duraklarındaki reklam panolarında ‘Son Durak Ankara Son Kale Haymana’ logolu görseller 13 Eylül’e kadar olacak. Tarım, Tarih, Termal ve Turizm diyarı memleketimize tüm Ankaralı hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” dedi. 6 Eylül tarihine kadar gezilebilecek sergi de hafta içi her gün müzik dinletisi de olacak.
Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi Anma ve Kutlama etkinlikleri kapsamında Kızılay Metro Sanat Galerisinde açılan Haymana Fotoğraf Sergisi 6 Eylül tarihine kadar gezilecek.

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi 103. yıl Anma ve Kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen serginin açılışına, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, CHP İlçe Başkanı Kasım Koç, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Koç “Ankaralı Hemşehrilerimizi Davet Ediyoruz.”

Sakarya Meydan Muharebesi etkinlikleri kapsamında düzenlenmesine rağmen serginin bu sene daha Haymana odaklı olduğunu belirten Başkan Levent Koç “Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi 103. yıl etkinlikleri kapsamında "Haymana" temalı fotoğraf sergimizin açılışını yapıyoruz. Tarih, Turizm, Termal, Tarım değerlerinin öne çıktığı bir sergi hazırladık. Sergimizde Haymanamızın bütün değerlerine yer verdik. Bunun yanı sıra bütün metro duraklarındaki reklam panolarında ‘Son Durak Ankara Son Kale Haymana’ logolu görseller 13 Eylül’e kadar olacak. Tarım, Tarih, Termal ve Turizm diyarı memleketimize tüm Ankaralı hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” dedi.

6 Eylül tarihine kadar gezilebilecek sergi de hafta içi her gün müzik dinletisi de olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.