Emin Antik Sanat Merkezi’nden sezon açılışı olacak sergiye davet var

Kültür-Sanat 16.09.2024 - 09:42, Güncelleme: 16.09.2024 - 09:42
 

Emin Antik Sanat Merkezi’nden sezon açılışı olacak sergiye davet var

Ressamlar Orhan Zafer ve Mümin Candaş'ın kişisel sergisi 21 Eylül 2024 Cumartesi günü sanatseverlerle buluşacak.
ANKHABER Ankara Kalesi’nde bulunan Başkent Başkentin önemli kültür/sanat merkezlerinden biri olan Emin Antik Sanat Merkezi, 2024 Sergi Sezonunun açılışına hazırlanıyor. 21 Eylül 2024 Cumartesi günü Saat 14.00’te sanatseverlerin katılımı ile açılacak sezonun ilk sergisinde Ressam Orhan Zafer ile Ressam Mümin Candaş’ın sergileri sanatseverlerle buluşacak. Emin Antik Sanat Merkezinden yapılan açıklamada sanatseverler açılışa davet edildi. Açıklama şöyle: “Emin Antik Sanat Merkezi 2024 Sergi Sezonunu 21 Eylül 2024 Cumartesi Saat 14.00’te iki genç usta sanatçımız Orhan Zafer ve Mümin Candaş'ın kişisel sergisi ile başlayacaktır. ABB Kent Konseyi Kale Meclisi Paydaşlığında açacağımız bu sergide siz değerli dostlar ile birlikte olmaktan onur duyarız...”
Ressamlar Orhan Zafer ve Mümin Candaş'ın kişisel sergisi 21 Eylül 2024 Cumartesi günü sanatseverlerle buluşacak.

ANKHABER

Ankara Kalesi’nde bulunan Başkent Başkentin önemli kültür/sanat merkezlerinden biri olan Emin Antik Sanat Merkezi, 2024 Sergi Sezonunun açılışına hazırlanıyor.

21 Eylül 2024 Cumartesi günü Saat 14.00’te sanatseverlerin katılımı ile açılacak sezonun ilk sergisinde Ressam Orhan Zafer ile Ressam Mümin Candaş’ın sergileri sanatseverlerle buluşacak.

Emin Antik Sanat Merkezinden yapılan açıklamada sanatseverler açılışa davet edildi. Açıklama şöyle:

Emin Antik Sanat Merkezi 2024 Sergi Sezonunu 21 Eylül 2024 Cumartesi Saat 14.00’te iki genç usta sanatçımız Orhan Zafer ve Mümin Candaş'ın kişisel sergisi ile başlayacaktır.

ABB Kent Konseyi Kale Meclisi Paydaşlığında açacağımız bu sergide siz değerli dostlar ile birlikte olmaktan onur duyarız...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.