Pari Sanat'ta ''Birlikte Sanat'' Karma Resim Sergisi Gerçekleşti

Kültür-Sanat 17.09.2024 - 12:40, Güncelleme: 17.09.2024 - 12:40
 

Pari Sanat'ta ''Birlikte Sanat'' Karma Resim Sergisi Gerçekleşti

Sema KUMRULU / Tarihi Ankara Kalesi'nde bulunan Pari Sanat'ta, 2024-2025 sezonun ilk sergisi gerçekleşti.
    'Birlikte Sanat'' karma resim sergisi 14 Eylül 2024 tarihinde yoğun bir kalabalıkla açıldı.      Ayşen Karakoyunlu ve Songül Ataklı'nın birlikte hazırladığı karma resim sergisinde; Ahmet YURTSEVER, Aybegüm GÜLER, Azime İPEK, Barış DEMİR, Ceren DEMİRTAŞ, Esra AYDIN, Fatma AKGÜN, Filiz ŞAHİN, Gönül AYDIN, Huriye FIRAT, Kadriye KARATAŞ, Melahat ŞENER, Necla GÜLCAN, Okyanus GENÇTÜRKOĞLU, Ömer UĞUŞ, Pelin ÇELİK, Sibel KEÇELİ, Sinem GENÇ, Songül ALTINOK, Şeyma YILMAZ, Şirin NERGİZ, Şule ACIPAYAM AKYURT ve Tülay ÇATAL eserleriyle yer aldı.     Sergiyi düzenleyen Ayşen Karakoyunlu; ''Ankara'nın kalbi Kalemizde nostaljik bir ortamda,  2024-2025 sezonunun ilk karma resim sergisini Songül Ataklı ile birlikte açtık. Sloganımız 'Sanat; Bundan sonra da kişisel ve karma sergilerimiz ile sanatseverleri buluşturmaya devam edeceğiz. Sanatı seven tüm dostlarımızı bekliyoruz'' diye konuştu.      14 Eylül 2024 tarihinde açılan karma resim sergisini, 1 Ekim 2024 tarihine kadar güzel resimler izleyerek hem de tarihi Ankara Kalemizin ortamını soluyarak izleyebilirsiniz.      Tüm sanatçıları ve güzel işlere imza atan Ayşen Karakoyunlu ve Songül Ataklı'yı kutluyorum.
Sema KUMRULU / Tarihi Ankara Kalesi'nde bulunan Pari Sanat'ta, 2024-2025 sezonun ilk sergisi gerçekleşti.

    'Birlikte Sanat'' karma resim sergisi 14 Eylül 2024 tarihinde yoğun bir kalabalıkla açıldı.

     Ayşen Karakoyunlu ve Songül Ataklı'nın birlikte hazırladığı karma resim sergisinde; Ahmet YURTSEVER, Aybegüm GÜLER, Azime İPEK, Barış DEMİR, Ceren DEMİRTAŞ, Esra AYDIN, Fatma AKGÜN, Filiz ŞAHİN, Gönül AYDIN, Huriye FIRAT, Kadriye KARATAŞ, Melahat ŞENER, Necla GÜLCAN, Okyanus GENÇTÜRKOĞLU, Ömer UĞUŞ, Pelin ÇELİK, Sibel KEÇELİ, Sinem GENÇ, Songül ALTINOK, Şeyma YILMAZ, Şirin NERGİZ, Şule ACIPAYAM AKYURT ve Tülay ÇATAL eserleriyle yer aldı.

    Sergiyi düzenleyen Ayşen Karakoyunlu; ''Ankara'nın kalbi Kalemizde nostaljik bir ortamda,  2024-2025 sezonunun ilk karma resim sergisini Songül Ataklı ile birlikte açtık. Sloganımız 'Sanat; Bundan sonra da kişisel ve karma sergilerimiz ile sanatseverleri buluşturmaya devam edeceğiz. Sanatı seven tüm dostlarımızı bekliyoruz'' diye konuştu. 

    14 Eylül 2024 tarihinde açılan karma resim sergisini, 1 Ekim 2024 tarihine kadar güzel resimler izleyerek hem de tarihi Ankara Kalemizin ortamını soluyarak izleyebilirsiniz.

     Tüm sanatçıları ve güzel işlere imza atan Ayşen Karakoyunlu ve Songül Ataklı'yı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.