Ali Naki İlhan'dan ''Yol Hikayeleri'' Resim Sergisi

Kültür-Sanat 23.10.2024 - 23:49, Güncelleme: 23.10.2024 - 23:49
 

Ali Naki İlhan'dan ''Yol Hikayeleri'' Resim Sergisi

Sema KUMRULU / Ali Naki İlhan'ın, '' Yol Hikayeleri'' temalı kişisel resim sergisi 21 Ekim 2024 tarihinde Pendik Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.
    Sergide; 42'nci sergisini açan Ali Naki İlhan'ın, yağlı boya ve akrilik çalışmalarından oluşan 42 eseri yer alıyor.     İstanbul Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Bölümünü bitiren Ali Naki İlhan, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde lisansını tamamladı. İstanbul ve Datça'da 30 yıla yakın resim öğretmenliği yaptı. Sosyal Sorumluluk projelerine çalışmalarıyla destek verdi. Datça'da öğretmenliği sırasında ''1 Km Resim'' etkinliği düzenledi.    Sanatçı; İstanbul, Denizli, Kütahya, Bozüyük gibi illerde 40'a yakın kişisel sergi açtı. Çok sayıda karma sergilere katıldı. Büyükada Gönüllü Evi'nde resim öğretmenliği yaptı. Halen ''Mavi Liman'' Sanat Grubu'nda Sanat Danışmanlığı yapan Ali Naki İlhan'ın, yurt içi ve yurt dışında (İngiltere, Kolombiya, Almanya ve Azerbaycan) koleksiyon eserleri bulunuyor.     Zihniye İlhan'ın düzenlediği sergi, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı ve Pendik Belediyesi Kültür Müdürü tarafından açıldı.     ''Yol Hikayeleri'' resim sergisi, 27 Ekim Pazar gününe kadar izlenebilir.     Sanatçımız Ali Naki İlhan'ı kutluyor nice sergiler diliyorum.
Sema KUMRULU / Ali Naki İlhan'ın, '' Yol Hikayeleri'' temalı kişisel resim sergisi 21 Ekim 2024 tarihinde Pendik Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

    Sergide; 42'nci sergisini açan Ali Naki İlhan'ın, yağlı boya ve akrilik çalışmalarından oluşan 42 eseri yer alıyor.

    İstanbul Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Bölümünü bitiren Ali Naki İlhan, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde lisansını tamamladı. İstanbul ve Datça'da 30 yıla yakın resim öğretmenliği yaptı. Sosyal Sorumluluk projelerine çalışmalarıyla destek verdi. Datça'da öğretmenliği sırasında ''1 Km Resim'' etkinliği düzenledi.

   Sanatçı; İstanbul, Denizli, Kütahya, Bozüyük gibi illerde 40'a yakın kişisel sergi açtı. Çok sayıda karma sergilere katıldı. Büyükada Gönüllü Evi'nde resim öğretmenliği yaptı. Halen ''Mavi Liman'' Sanat Grubu'nda Sanat Danışmanlığı yapan Ali Naki İlhan'ın, yurt içi ve yurt dışında (İngiltere, Kolombiya, Almanya ve Azerbaycan) koleksiyon eserleri bulunuyor.

    Zihniye İlhan'ın düzenlediği sergi, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı ve Pendik Belediyesi Kültür Müdürü tarafından açıldı.

    ''Yol Hikayeleri'' resim sergisi, 27 Ekim Pazar gününe kadar izlenebilir.

    Sanatçımız Ali Naki İlhan'ı kutluyor nice sergiler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.