İşte Gençlerbirliği’nin 100. yıl formaları

Spor Sahnesi 10.08.2022 - 13:15, Güncelleme: 10.08.2022 - 13:15
 

İşte Gençlerbirliği’nin 100. yıl formaları

Kırmızı-siyahlılar yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımı sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla tanıttı.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği 100. yılını kutlayacağı 2022-2023 Sezonu’nda giyeceği formaların tanımını sosyal medya hesapları üzerinden yaptı. Paylaşımlar, kulübün kuruluş tarihine atfen saat 19:23’ten itibaren yapılmaya başlandı. Başkent ekibi, formaların kısa tanıtım videosuyla başladıkları paylaşımlara daha sonra oyuncuların formalı fotoğraflarıyla devam etti. 3 farklı formanın tanıtıldığı paylaşımlarda; Atatürk'ün mozolesinin Türk Bayrağı’nı gören penceresinden esinlenerek hazırlanan alternatif forma, 100. Yıl forması ve 2022-2023 Sezonu alternatif forma yer alırken klasik çubuklu formanın ise ileri bir tarihte tanıtılacağını duyuruldu. Gençlerbirliği sosyal medya hesapları üzerinde yapılan paylaşımlar kısa süre içerisinde büyük beğeni ve izlenme alırken taraftarların da takdirini topladı.
Kırmızı-siyahlılar yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımı sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla tanıttı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği 100. yılını kutlayacağı 2022-2023 Sezonu’nda giyeceği formaların tanımını sosyal medya hesapları üzerinden yaptı. Paylaşımlar, kulübün kuruluş tarihine atfen saat 19:23’ten itibaren yapılmaya başlandı. Başkent ekibi, formaların kısa tanıtım videosuyla başladıkları paylaşımlara daha sonra oyuncuların formalı fotoğraflarıyla devam etti. 3 farklı formanın tanıtıldığı paylaşımlarda; Atatürk'ün mozolesinin Türk Bayrağı’nı gören penceresinden esinlenerek hazırlanan alternatif forma, 1 00. Yıl forması ve 2022-2023 Sezonu alternatif forma yer alırken klasik çubuklu formanın ise ileri bir tarihte tanıtılacağını duyuruldu.

Gençlerbirliği sosyal medya hesapları üzerinde yapılan paylaşımlar kısa süre içerisinde büyük beğeni ve izlenme alırken taraftarların da takdirini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.