İstiklal Marşı onuruna Pursaklar'da "İstiklal" alkış aldı

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 13.03.2024 - 14:36, Güncelleme: 13.03.2024 - 14:36
 

İstiklal Marşı onuruna Pursaklar'da "İstiklal" alkış aldı

Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yıl dönümü vesilesiyle hazırladığı "İSTİKLAL" adlı oyunu vatandaşlarla buluşturdu.
Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi'nde eğitim alan genç oyuncuların sahnelediği "İSTİKLAL" oyunu, Pursaklar Yaşam Merkezi'nde seyirciyle buluştu. Tümü Pursaklarlı gençlerden oluşan PYM Tiyatro Atölyesi tarafından sahnelenen oyun, izleyicilerden büyük beğeni aldı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yıl dönümünde, Pursaklar Yaşam Merkezi'nde sahnelenen "İstiklal" oyununu dolu dolu bir salonla birlikte izlediklerini belirtti. Çetin, genç oyuncuların aldıkları eğitim ve sergiledikleri performansla gurur duyduklarını ifade ederek, oyuncuların daha ileriye gitmesini diledi. Ayrıca, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yıl dönümünde, milli şair Mehmet Akif Ersoy ve tüm kahramanları minnetle andığını da vurguladı. Pursaklar Yaşam Merkezi'ne gelen vatandaşlar, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yıl dönümü vesilesiyle sahnelenen "İstiklal" oyununu büyük bir ilgiyle izlediler. Tiyatro gösterisinin sonunda ise izleyiciler, genç oyuncuları ayakta alkışladılar.
Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yıl dönümü vesilesiyle hazırladığı "İSTİKLAL" adlı oyunu vatandaşlarla buluşturdu.

Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi'nde eğitim alan genç oyuncuların sahnelediği "İSTİKLAL" oyunu, Pursaklar Yaşam Merkezi'nde seyirciyle buluştu.

Tümü Pursaklarlı gençlerden oluşan PYM Tiyatro Atölyesi tarafından sahnelenen oyun, izleyicilerden büyük beğeni aldı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yıl dönümünde, Pursaklar Yaşam Merkezi'nde sahnelenen "İstiklal" oyununu dolu dolu bir salonla birlikte izlediklerini belirtti. Çetin, genç oyuncuların aldıkları eğitim ve sergiledikleri performansla gurur duyduklarını ifade ederek, oyuncuların daha ileriye gitmesini diledi. Ayrıca, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yıl dönümünde, milli şair Mehmet Akif Ersoy ve tüm kahramanları minnetle andığını da vurguladı.

Pursaklar Yaşam Merkezi'ne gelen vatandaşlar, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yıl dönümü vesilesiyle sahnelenen "İstiklal" oyununu büyük bir ilgiyle izlediler. Tiyatro gösterisinin sonunda ise izleyiciler, genç oyuncuları ayakta alkışladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.