MAHMUT ARSLAN DEPREM BÖLGESİNDE

Güncel 12.02.2023 - 11:47, Güncelleme: 12.02.2023 - 11:47
 

MAHMUT ARSLAN DEPREM BÖLGESİNDE

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da aralarında bulunduğu MEMUR-SEN, TESK, TÜRK-İŞ, TİSK, Türkiye KAMU-SEN, TOBB ve TZOB’un başkan ve temsilcileri deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.
ANKHABER HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, deprem felaketi ile sarsılan Türkiye’nin ve 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerle yıkılan illerin acısına ortak olmak, yaralarını sarmak için yürüttüğü kurumsal yardım ve desteklerini sürdürürken, üst düzey bir heyetle bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Mahmut Arslan, deprem bölgesine giden Türkiye AB KİK heyeti üyeleri arasında yer aldı. HEYET, İSTİŞARELERDE BULUNDU Mahmut Arslan’ın da aralarında bulunduğu MEMUR-SEN, TESK, TÜRK-İŞ, TİSK, Türkiye KAMU-SEN, TOBB ve TZOB’un başkan ve temsilcilerinin ilk adresi Adana Osmaniye oldu. Osmaniye’nin ardından İskenderun AFAD Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden heyet, acil ihtiyaçlar ve yapılacak işler konusunda istişarelerde bulundu. İskenderun’daki ziyaretlerin ardından Antakya’ya geçen HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve AB KİK Heyeti, bölgede incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. MEHMET GÜNGÖR’E BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör ile de biraraya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Arslan, "HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen depremlerde kaybettiklerimizin acısını yaşıyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, enkaz altında kalanların biran önce sağ salim kurtarılmasını diliyoruz. HAK-İŞ olarak, bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür" dedi. Mahmut Arslan ve Türkiye AB KİK heyeti üyeleri, Kırıkhan ve İslahiye Kriz Merkezleri ziyaretlerinin ardından Gaziantep’e geçti.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da aralarında bulunduğu MEMUR-SEN, TESK, TÜRK-İŞ, TİSK, Türkiye KAMU-SEN, TOBB ve TZOB’un başkan ve temsilcileri deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

ANKHABER

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, deprem felaketi ile sarsılan Türkiye’nin ve 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerle yıkılan illerin acısına ortak olmak, yaralarını sarmak için yürüttüğü kurumsal yardım ve desteklerini sürdürürken, üst düzey bir heyetle bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Mahmut Arslan, deprem bölgesine giden Türkiye AB KİK heyeti üyeleri arasında yer aldı.

HEYET, İSTİŞARELERDE BULUNDU

Mahmut Arslan’ın da aralarında bulunduğu MEMUR-SEN, TESK, TÜRK-İŞ, TİSK, Türkiye KAMU-SEN, TOBB ve TZOB’un başkan ve temsilcilerinin ilk adresi Adana Osmaniye oldu.

Osmaniye’nin ardından İskenderun AFAD Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden heyet, acil ihtiyaçlar ve yapılacak işler konusunda istişarelerde bulundu.

İskenderun’daki ziyaretlerin ardından Antakya’ya geçen HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve AB KİK Heyeti, bölgede incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

MEHMET GÜNGÖR’E BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör ile de biraraya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Arslan, " HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen depremlerde kaybettiklerimizin acısını yaşıyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, enkaz altında kalanların biran önce sağ salim kurtarılmasını diliyoruz. HAK-İŞ olarak, bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür" dedi.

Mahmut Arslan ve Türkiye AB KİK heyeti üyeleri, Kırıkhan ve İslahiye Kriz Merkezleri ziyaretlerinin ardından Gaziantep’e geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.