Mamak 2. Edebiyat Festivali’ne Gün Sayıyor

Kültür-Sanat 21.09.2023 - 17:41, Güncelleme: 21.09.2023 - 17:41
 

Mamak 2. Edebiyat Festivali’ne Gün Sayıyor

Mamak Belediyesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi VE Türkiye Yazarlar Birliği iş birliğinde düzenlenecek ‘İkinci Ankara Edebiyat Festivali’ kapsamında açılacak Yazarlık Okulu kayıtları devam ediyor.
Yazarlık Okulu  başvuruları  Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi,  Mûsiki Muallim Mektebi ile  Türkiye Yazarlar Birliği  Ankara  Şubesi‘ne yazılı olarak yapılabiliyor. Roman, öykü, deneme, şiir, senaryo, editörlük, dil ve anlatım, yazım kurgulama ve uygulama teknikleri  dersleri yanında uygulamalı metin yazma ve yorumlama eğitiminin de verileceği Yazarlık Okulu 10 hafta sürecek. İlk dersi Mûsiki Muallim Mehtebi’nde  Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu ve Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan verecek. TYB Ankara Şubesi’nde devam edecek dersler cumartesi günleri saat 13.30 ile 15.30 arasında  gerçekleştirilecek. Alanında yetkin ve uzman isimlerin ders vereceği Yazarlık Okulu için son başvuru tarihi 10 Ekim… Dersler ise 12 Ekim’de başlayacak. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Geçen yıl büyük ilgi gören Edebiyat Festivali’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceğiz. Tüm edebiyat severleri festivalimize bekliyoruz. Festival kapsamında açılacak yazarlık okuluna yazmayı seven, kalemine güvenen herkesi davet ediyoruz. Derslerimiz 12 Ekim’de başlayacak” dedi. 12-14 Ekim tarihleri arasında Mamak’ta 2. Edebiyat Festivali rüzgarı esecek.
Mamak Belediyesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi VE Türkiye Yazarlar Birliği iş birliğinde düzenlenecek ‘İkinci Ankara Edebiyat Festivali’ kapsamında açılacak Yazarlık Okulu kayıtları devam ediyor.

Yazarlık Okulu  başvuruları  Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi,  Mûsiki Muallim Mektebi ile  Türkiye Yazarlar Birliği  Ankara  Şubesi‘ne yazılı olarak yapılabiliyor.

Roman, öykü, deneme, şiir, senaryo, editörlük, dil ve anlatım, yazım kurgulama ve uygulama teknikleri  dersleri yanında uygulamalı metin yazma ve yorumlama eğitiminin de verileceği Yazarlık Okulu 10 hafta sürecek. İlk dersi Mûsiki Muallim Mehtebi’nde  Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu ve Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan verecek. TYB Ankara Şubesi’nde devam edecek dersler cumartesi günleri saat 13.30 ile 15.30 arasında  gerçekleştirilecek.

Alanında yetkin ve uzman isimlerin ders vereceği Yazarlık Okulu için son başvuru tarihi 10 Ekim… Dersler ise 12 Ekim’de başlayacak.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Geçen yıl büyük ilgi gören Edebiyat Festivali’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceğiz. Tüm edebiyat severleri festivalimize bekliyoruz. Festival kapsamında açılacak yazarlık okuluna yazmayı seven, kalemine güvenen herkesi davet ediyoruz. Derslerimiz 12 Ekim’de başlayacak” dedi.

12-14 Ekim tarihleri arasında Mamak’ta 2. Edebiyat Festivali rüzgarı esecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.