Mansur Yavaş: Ankara'ya daha çok spor yatırımı yapacağız

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.03.2024 - 19:59, Güncelleme: 10.03.2024 - 19:59
 

Mansur Yavaş: Ankara'ya daha çok spor yatırımı yapacağız

"Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi"nin açılışında konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, Başkent'e daha çok spor yatırımı olacağını müjdeledi.
2011 yılında çatısının çökmesiyle kullanılamaz hale gelen Altınpark Yüzme Havuzu, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılarak hizmete açıldı. Tesis, "Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi" adıyla Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hizmete sunuldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, sporun Ankara'nın başkenti yapılması için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Yavaş, tesisin Türkiye'de yeni şampiyonların yetiştirilmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Altınpark Yüzme Havuzu'nun çatısının çökmesi sonucu atıl duruma düşmesinin ardından başlatılan çalışmalarla Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden biri olan tesisin tekrar hizmete kazandırıldığını söyleyen Yavaş, Ankara'nın spor alanında daha fazla yatırım yapacağını belirtti. Ayrıca, yeni şampiyonların yetişmesine katkı sağlamak için tesisin, Ankara'nın sporcularının yanı sıra birçok spor kulübünün de kullanımına açık olacağını ifade etti. Açılış törenine katılan Başkentliler de yeni spor kompleksinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Ayrıca, sporcular da tesisin kaliteli hizmetleri sayesinde daha verimli antrenmanlar yapabileceklerini belirtti. Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 10 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olup, içerisinde yarı olimpik yüzme havuzları, eğitim havuzları, sauna, jakuzi, çok amaçlı spor salonları, savunma sporları alanı, pilates, fitness, çocuk oyun alanı, futsal salonu, masa tenisi, langırt, dart ve kafeterya gibi birçok alanı barındırmaktadır. Ayrıca, abonelik sistemiyle üyelerinin hizmetine sunulacak olan tesis, akıllı telefon uygulaması aracılığıyla kolayca erişilebilecek ve kullanılacak.
"Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi"nin açılışında konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, Başkent'e daha çok spor yatırımı olacağını müjdeledi.

2011 yılında çatısının çökmesiyle kullanılamaz hale gelen Altınpark Yüzme Havuzu, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılarak hizmete açıldı. Tesis, "Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi" adıyla Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hizmete sunuldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, sporun Ankara'nın başkenti yapılması için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Yavaş, tesisin Türkiye'de yeni şampiyonların yetiştirilmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Altınpark Yüzme Havuzu'nun çatısının çökmesi sonucu atıl duruma düşmesinin ardından başlatılan çalışmalarla Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden biri olan tesisin tekrar hizmete kazandırıldığını söyleyen Yavaş, Ankara'nın spor alanında daha fazla yatırım yapacağını belirtti. Ayrıca, yeni şampiyonların yetişmesine katkı sağlamak için tesisin, Ankara'nın sporcularının yanı sıra birçok spor kulübünün de kullanımına açık olacağını ifade etti.

Açılış törenine katılan Başkentliler de yeni spor kompleksinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Ayrıca, sporcular da tesisin kaliteli hizmetleri sayesinde daha verimli antrenmanlar yapabileceklerini belirtti.

Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 10 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olup, içerisinde yarı olimpik yüzme havuzları, eğitim havuzları, sauna, jakuzi, çok amaçlı spor salonları, savunma sporları alanı, pilates, fitness, çocuk oyun alanı, futsal salonu, masa tenisi, langırt, dart ve kafeterya gibi birçok alanı barındırmaktadır. Ayrıca, abonelik sistemiyle üyelerinin hizmetine sunulacak olan tesis, akıllı telefon uygulaması aracılığıyla kolayca erişilebilecek ve kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.