Mansur Yavaş: Bugün buraya hesap vermeye geldik

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.02.2024 - 08:34, Güncelleme: 08.02.2024 - 08:34
 

Mansur Yavaş: Bugün buraya hesap vermeye geldik

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayiciler ve girişimcilerle bir araya geldi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, burada yaptığı konuşmada herkesin eşit şekilde hizmet alması gerektiğini vurgulayarak, "Kimse 'Biz oy vermedik diye bize hizmet etmedi' diyemez. Bir yere giderken kime oy vermiş diye bakmadık. Hiç kimseyi ayırmadık, ayırma niyetimiz de yok. Eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi. Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladığı 2019 yılından bu yana gerçekleştirdiği projeleri ve hizmetleri anlatarak konuşmasına başladı. Yavaş, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketini anarak başladığı konuşmasında, "6 Şubat'ı hep birlikte anıyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Halen Ankara'da çok yaralı var, onlara da şifa diliyoruz" dedi. Yavaş, "Bugün buraya hesap vermeye geldik" diyerek, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdikleri hizmet ve projeleri anlattı. Kendisinin ve belediye personelinin halkla eşit olduğunu ve herkesin aynı hizmeti hak ettiğini vurgulayan Yavaş, belediye bütçesinin israf edilmeden ihtiyaçlar doğrultusunda harcandığını belirtti. Ayrıca, belediyenin yönetiminde şeffaflığın önemine değinerek, yapılan harcamaların ve ihalelerin halka açık olduğunu ifade etti. ÇILGIN DEĞİL İHTİYAÇ PROJELERİ YAPILDI... Yavaş, Ankara'ya kazandırılan yeşil alanların artırılması, altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesi ve sosyal yardımların genişletilmesi gibi konulara da değindi. Ayrıca, belediyenin önceki dönemlerde olduğu gibi çılgın projelere değil, Ankara halkının gerçek ihtiyaçlarına odaklandığını ve bu doğrultuda hizmet ettiğini belirtti. Konuşmasında, muhalefet partilerinin de desteğiyle belediye meclisinde hiçbir rantlı imarın geçmediğini ve belediyenin sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde hareket ettiğini ifade eden Yavaş, Ankara'nın çeşitli bölgelerindeki altyapı sorunlarının giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Yavaş, konuşmasını, "Hiçbir Allah'ın kulu, kimse 'Biz oy vermedik' diye bize hizmet etmedi diyemez. Bir yere giderken kime oy vermiş diye bakmadık. Hiç kimseyi ayırmadık, ayırma niyetimiz de yok. Eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Sosyal medyadan, televizyonlardan bir sürü haber yapıldı ve her haberin ardından müfettişler de geldi. Ama çok şükür bugüne kadar bir tek personelim savcılığa gitmedi. O müfettişlerin raporları da bu iftiraları atanların suratına çarpılmak için elimizde hazır olarak duruyor. Alnımızın akıyla, hiçbir Allah'ın kulunu mahcup etmeden, bize güvenen sizlerin karşısına tekrar çıkıyoruz" diyerek tamamladı. Toplantıya katılan diğer konuşmacılar arasında, Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar ve İvedik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin de Ankara'nın çeşitli bölgelerinde yapılan hizmetleri ve belediyenin çalışmalarını övdüler.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayiciler ve girişimcilerle bir araya geldi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, burada yaptığı konuşmada herkesin eşit şekilde hizmet alması gerektiğini vurgulayarak, "Kimse 'Biz oy vermedik diye bize hizmet etmedi' diyemez. Bir yere giderken kime oy vermiş diye bakmadık. Hiç kimseyi ayırmadık, ayırma niyetimiz de yok. Eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladığı 2019 yılından bu yana gerçekleştirdiği projeleri ve hizmetleri anlatarak konuşmasına başladı. Yavaş, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketini anarak başladığı konuşmasında, "6 Şubat'ı hep birlikte anıyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Halen Ankara'da çok yaralı var, onlara da şifa diliyoruz" dedi.

Yavaş, "Bugün buraya hesap vermeye geldik" diyerek, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdikleri hizmet ve projeleri anlattı. Kendisinin ve belediye personelinin halkla eşit olduğunu ve herkesin aynı hizmeti hak ettiğini vurgulayan Yavaş, belediye bütçesinin israf edilmeden ihtiyaçlar doğrultusunda harcandığını belirtti. Ayrıca, belediyenin yönetiminde şeffaflığın önemine değinerek, yapılan harcamaların ve ihalelerin halka açık olduğunu ifade etti.

ÇILGIN DEĞİL İHTİYAÇ PROJELERİ YAPILDI...

Yavaş, Ankara'ya kazandırılan yeşil alanların artırılması, altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesi ve sosyal yardımların genişletilmesi gibi konulara da değindi. Ayrıca, belediyenin önceki dönemlerde olduğu gibi çılgın projelere değil, Ankara halkının gerçek ihtiyaçlarına odaklandığını ve bu doğrultuda hizmet ettiğini belirtti.

Konuşmasında, muhalefet partilerinin de desteğiyle belediye meclisinde hiçbir rantlı imarın geçmediğini ve belediyenin sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde hareket ettiğini ifade eden Yavaş, Ankara'nın çeşitli bölgelerindeki altyapı sorunlarının giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Yavaş, konuşmasını, "Hiçbir Allah'ın kulu, kimse 'Biz oy vermedik' diye bize hizmet etmedi diyemez. Bir yere giderken kime oy vermiş diye bakmadık. Hiç kimseyi ayırmadık, ayırma niyetimiz de yok. Eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Sosyal medyadan, televizyonlardan bir sürü haber yapıldı ve her haberin ardından müfettişler de geldi. Ama çok şükür bugüne kadar bir tek personelim savcılığa gitmedi. O müfettişlerin raporları da bu iftiraları atanların suratına çarpılmak için elimizde hazır olarak duruyor. Alnımızın akıyla, hiçbir Allah'ın kulunu mahcup etmeden, bize güvenen sizlerin karşısına tekrar çıkıyoruz" diyerek tamamladı.

Toplantıya katılan diğer konuşmacılar arasında, Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar ve İvedik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin de Ankara'nın çeşitli bölgelerinde yapılan hizmetleri ve belediyenin çalışmalarını övdüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.