Mansur Yavaş: Bundan sonra da size sorarak yapacağız

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 13.03.2024 - 19:03, Güncelleme: 13.03.2024 - 19:03
 

Mansur Yavaş: Bundan sonra da size sorarak yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Etimesgut ilçesindeki Yukarı Yurtçu Mahallesi'nde tamamlanan Yapracık Aile Yaşam Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Mansur Yavaş, çılgın projeler yerine ihtiyaç doğrultusunda projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak, "Bundan sonra yapılacakları da yine size sorarak yapacağız" dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sosyal, kültürel, sportif ve eğitim odaklı olanakların sunulduğu Aile Yaşam Merkezlerini artırarak insan odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Yapracık halkının talepleri doğrultusunda harekete geçen belediye, Etimesgut Yukarı Yurtçu Mahallesi'nde tamamladığı Yapracık Aile Yaşam Merkezi'ni düzenlenen törenle hizmete sundu. Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra kentin her ilçesine giderek sorunları yerinde tespit ettiklerini belirtti. Etimesgut'taki Yapracık Aile Yaşam Merkezi'nin de bölge halkının talepleri üzerine inşa edildiğini dile getiren Yavaş, "Buranın sahibi sizsiniz, parası da sizden çıkıyor. Ne yapılacağına sizin karar vermeniz lazım. Bizim işimiz kentin asli ihtiyaçlarıyla uğraşmak. Madem para sizden çıkıyor, bizler sadece sizlere hizmet eden, 5 yıllığına görevlendirdiğiniz memurlarız. O nedenle de siz ne derseniz ona harcamalıyız" şeklinde konuştu. Etimesgut Sosyal Yaşam Merkezi'nin de Haziran ayında açılacağını duyuran Yavaş, "Bütün harcamalarımızı vatandaşımızla paylaşıyoruz" diyerek, Yapracık Aile Yaşam Merkezi'nin maliyetinin 55 milyon Türk Lirası olduğunu belirtti. Yavaş, çılgın projeler yerine ihtiyaç doğrultusunda projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak, beş yıl boyunca şeffaf ve katılımcı bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Yavaş, bundan sonra yapılacak projeleri halka danışarak hayata geçireceklerini ve vatandaşların paranın patronu olduklarını unutmadıklarını belirterek, "Yapracık Aile Yaşam Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra yapılacakları da yine burada size sormak suretiyle yapacağız" dedi. 55 milyon lira maliyetle inşa edilen Yapracık Aile Yaşam Merkezi, fiziksel, sosyal ve kültürel açıdan kapsamlı bir hizmet sunuyor. Merkezde Gençlik Merkezi, Çocuk Etkinlik Merkezi ve Kadınlar Lokali gibi alanlar bulunuyor. Ayrıca, kütüphane, derslikler, etüt sınıfları, müzik odası ve sanat atölyeleri gibi imkanlar da mevcut. Spor alanında ise kadın ve erkekler için ayrı yüzme havuzları, kapalı spor salonları ve fitness salonları bulunmaktadır.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Etimesgut ilçesindeki Yukarı Yurtçu Mahallesi'nde tamamlanan Yapracık Aile Yaşam Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Mansur Yavaş, çılgın projeler yerine ihtiyaç doğrultusunda projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak, "Bundan sonra yapılacakları da yine size sorarak yapacağız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sosyal, kültürel, sportif ve eğitim odaklı olanakların sunulduğu Aile Yaşam Merkezlerini artırarak insan odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Yapracık halkının talepleri doğrultusunda harekete geçen belediye, Etimesgut Yukarı Yurtçu Mahallesi'nde tamamladığı Yapracık Aile Yaşam Merkezi'ni düzenlenen törenle hizmete sundu. Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra kentin her ilçesine giderek sorunları yerinde tespit ettiklerini belirtti. Etimesgut'taki Yapracık Aile Yaşam Merkezi'nin de bölge halkının talepleri üzerine inşa edildiğini dile getiren Yavaş, "Buranın sahibi sizsiniz, parası da sizden çıkıyor. Ne yapılacağına sizin karar vermeniz lazım. Bizim işimiz kentin asli ihtiyaçlarıyla uğraşmak. Madem para sizden çıkıyor, bizler sadece sizlere hizmet eden, 5 yıllığına görevlendirdiğiniz memurlarız. O nedenle de siz ne derseniz ona harcamalıyız" şeklinde konuştu.

Etimesgut Sosyal Yaşam Merkezi'nin de Haziran ayında açılacağını duyuran Yavaş, "Bütün harcamalarımızı vatandaşımızla paylaşıyoruz" diyerek, Yapracık Aile Yaşam Merkezi'nin maliyetinin 55 milyon Türk Lirası olduğunu belirtti. Yavaş, çılgın projeler yerine ihtiyaç doğrultusunda projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak, beş yıl boyunca şeffaf ve katılımcı bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.

Yavaş, bundan sonra yapılacak projeleri halka danışarak hayata geçireceklerini ve vatandaşların paranın patronu olduklarını unutmadıklarını belirterek, "Yapracık Aile Yaşam Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra yapılacakları da yine burada size sormak suretiyle yapacağız" dedi.

55 milyon lira maliyetle inşa edilen Yapracık Aile Yaşam Merkezi, fiziksel, sosyal ve kültürel açıdan kapsamlı bir hizmet sunuyor. Merkezde Gençlik Merkezi, Çocuk Etkinlik Merkezi ve Kadınlar Lokali gibi alanlar bulunuyor. Ayrıca, kütüphane, derslikler, etüt sınıfları, müzik odası ve sanat atölyeleri gibi imkanlar da mevcut. Spor alanında ise kadın ve erkekler için ayrı yüzme havuzları, kapalı spor salonları ve fitness salonları bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.