Mansur Yavaş: Esnaf dostu olmaya devam edeceğiz

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 01.03.2024 - 19:57, Güncelleme: 01.03.2024 - 19:57
 

Mansur Yavaş: Esnaf dostu olmaya devam edeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, servis araçları esnafıyla bir araya geldi ve esnafın yanında olduğunu söyledi...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Ankara esnafıyla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yavaş, Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programla Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’na bağlı servis araçları esnafı ve aileleriyle buluştu. Yavaş, konuşmasında pandemi döneminde gerçekleştirdikleri esnaf dostu çalışmaları anlatarak, Ankara'daki tüm esnafa destek olduklarını belirtti. "Sadece destek olmak değil aynı zamanda Ankara’da belki de Türkiye’nin en büyük dayanışmasını gerçekleştirdik" diyen Yavaş, her esnaf grubuna el attıklarını vurguladı. Açıklamalarına devam eden Yavaş, "Allah ömür verdikçe ve görevde kaldığımız müddetçe her konuda sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Adımız esnaf dostuna çıktı, esnaf dostu olmaya devam edeceğiz. Tüm kesimlere aynı şekilde destek olacağız" diyerek esnafa desteğin süreceğini belirtti. Ayrıca korsanlarla ilgili bir yazılım yapılabileceğini de söyledi. Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İlyas Aktürk ise Mansur Yavaş'ın esnafa sağladığı desteklerden övgüyle bahsederek, "Mansur Başkan'ıma çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Servisçi esnafı olarak yanındaydık, hep yanınızda olacağız" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, servis araçları esnafıyla bir araya geldi ve esnafın yanında olduğunu söyledi...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Ankara esnafıyla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yavaş, Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programla Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’na bağlı servis araçları esnafı ve aileleriyle buluştu.

Yavaş, konuşmasında pandemi döneminde gerçekleştirdikleri esnaf dostu çalışmaları anlatarak, Ankara'daki tüm esnafa destek olduklarını belirtti. "Sadece destek olmak değil aynı zamanda Ankara’da belki de Türkiye’nin en büyük dayanışmasını gerçekleştirdik" diyen Yavaş, her esnaf grubuna el attıklarını vurguladı.

Açıklamalarına devam eden Yavaş, "Allah ömür verdikçe ve görevde kaldığımız müddetçe her konuda sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Adımız esnaf dostuna çıktı, esnaf dostu olmaya devam edeceğiz. Tüm kesimlere aynı şekilde destek olacağız" diyerek esnafa desteğin süreceğini belirtti. Ayrıca korsanlarla ilgili bir yazılım yapılabileceğini de söyledi.

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İlyas Aktürk ise Mansur Yavaş'ın esnafa sağladığı desteklerden övgüyle bahsederek, "Mansur Başkan'ıma çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Servisçi esnafı olarak yanındaydık, hep yanınızda olacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.