Mansur Yavaş'a Gençlerbirliği'nden destek teşekkürü

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 18.03.2024 - 20:30, Güncelleme: 18.03.2024 - 20:30
 

Mansur Yavaş'a Gençlerbirliği'nden destek teşekkürü

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ziyaret etti ve yeni dönem için yönetime başarı dileğinde bulundu.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen bu ziyarette, ABB Başkanı Mansur Yavaş, Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yavaş, kulübe her zaman desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak, Ankara'nın asırlık çınarı olan Gençlerbirliği'nin önemine dikkat çekti. Sungur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim sürecinde kendilerine zaman ayırdığı için Yavaş'a teşekkür etti. Kulübün 101. yıl dönümünü kutlayan Sungur, yapılan iyilikleri unutmadıklarını belirtti ve maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mansur Yavaş, Gençlerbirliği'nin Ankara ve Ankaralılar için önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, yeni yönetime başarılar diledi. Spora ve kulübe olan desteğinin devam edeceğini belirtti ve Gençlerbirliği'nin yeniden başarılı günlerine dönmesine inandığını ifade etti. Son haftalarda alınan galibiyetlerin ve yakalanan ivmenin bunu desteklediğini söyledi. Ziyaretin sonunda Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, Mansur Yavaş'a adı ve soyadının yer aldığı "Cumhuriyet" formasını hediye etti.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ziyaret etti ve yeni dönem için yönetime başarı dileğinde bulundu.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen bu ziyarette, ABB Başkanı Mansur Yavaş, Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yavaş, kulübe her zaman desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak, Ankara'nın asırlık çınarı olan Gençlerbirliği'nin önemine dikkat çekti.

Sungur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim sürecinde kendilerine zaman ayırdığı için Yavaş'a teşekkür etti. Kulübün 101. yıl dönümünü kutlayan Sungur, yapılan iyilikleri unutmadıklarını belirtti ve maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mansur Yavaş, Gençlerbirliği'nin Ankara ve Ankaralılar için önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, yeni yönetime başarılar diledi. Spora ve kulübe olan desteğinin devam edeceğini belirtti ve Gençlerbirliği'nin yeniden başarılı günlerine dönmesine inandığını ifade etti. Son haftalarda alınan galibiyetlerin ve yakalanan ivmenin bunu desteklediğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, Mansur Yavaş'a adı ve soyadının yer aldığı "Cumhuriyet" formasını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.