Mansur Yavaş'ın konuğu spor yazarları oldu

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 02.05.2024 - 13:31, Güncelleme: 02.05.2024 - 13:35
 

Mansur Yavaş'ın konuğu spor yazarları oldu

TSYD Ankara Şubesi yönetimi ve dernek üyeleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ederek seçim zaferinden dolayı kutladı.
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde yüzde 60,34 oy alarak ikinci kez Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı seçilen Mansur Yavaş, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi yönetimi ile üyelerini kabul etti. TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan, Asbaşkan Orhan Kemal Erkılıç ile Mali İşler Sorumlusu Murat Gürgen ve derneğin tecrübeli üyeleri, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı seçim başarısından dolayı tebrik ederek yeni dönem için başarı dileğinde bulundu. ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin’in de yer aldığı ziyarette dernek yöneticileri, Başkan Mansur Yavaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABB Başkanı Mansur Yavaş da yeni seçilen yönetimi kutladı. Ankara’ya çok sayıda park ve spor alanı kazandırdıklarını belirten Mansur Yavaş, sporun önemini bildiklerini ve yeni dönemde de bu alanda çalışmalar yapacaklarını söyledi.
TSYD Ankara Şubesi yönetimi ve dernek üyeleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ederek seçim zaferinden dolayı kutladı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde yüzde 60,34 oy alarak ikinci kez Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı seçilen Mansur Yavaş, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi yönetimi ile üyelerini kabul etti.
TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan, Asbaşkan Orhan Kemal Erkılıç ile Mali İşler Sorumlusu Murat Gürgen ve derneğin tecrübeli üyeleri, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı seçim başarısından dolayı tebrik ederek yeni dönem için başarı dileğinde bulundu. ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin’in de yer aldığı ziyarette dernek yöneticileri, Başkan Mansur Yavaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABB Başkanı Mansur Yavaş da yeni seçilen yönetimi kutladı. Ankara’ya çok sayıda park ve spor alanı kazandırdıklarını belirten Mansur Yavaş, sporun önemini bildiklerini ve yeni dönemde de bu alanda çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.