Mediha Ünver’in ‘Gülbahar’ Romanı yayımlandı

Kültür-Sanat 24.03.2024 - 08:17, Güncelleme: 06.04.2024 - 09:31
 

Mediha Ünver’in ‘Gülbahar’ Romanı yayımlandı

Mediha Ünver, başarılı yazarlık yaşamını bir kitapla daha süsledi.
      Yazar Mediha Ünver’in ‘Gülbahar’ isimli Romanı yayımlandı. “Kapısız Kilitler” Romanı Bilgi Yayınevi tarafından yayımlanan Mediha Ünver’in “Gülbahar” adlı romanı ise Klaros Yayınları arasındaki yerini aldı. Kitabın tanıtımıyla ilgili açıklamada bulunan Mediha Ünver şu ifadeleri kullanıyor: “Arka kapak yazısını yazan, teşekkürü borç bildiğim değerli şair, yazar Sayın Hasibe Ayten, “Yürek yangınlarının külünde aşk goncalarının boynunu büküşü” diyor roman için. Sevgili sayfa dostlarım, GÜLBAHAR adlı kitabım çıktı…” Birçok online sitede ve Dost Kitabevi'nde yerini alan kitaba shopier.com üzerinden de erişmek mümkün. Klaros Yayınları da kitabın tanıtımıyla ilgili Hasibe Ayten’ın satırlarına yer vererek şu paylaşımda bulundu: “Yeni kitabımız; Mediha Ünver Gülbahar "Aşkın, umudun, umutsuzluğun, umarsızlığın, kırsalın yanık türküsü Gülbahar. Yürek yangınlarının külünde aşk goncalarının boyun büküşü. Şiirli bir dille yazılan Mediha Ünver'in ilk kitabı Kapısız Kilitler özgünlüğüyle tez konusu olmaya değer bulunmuş, katmanlı öyküleri okurun yüreğinde derin izler bırakmıştı. Bu kez Gülbahar romanı ile bekleyişlerin, özleyişlerin destanını yazan Ünver, toplumsal sancıların bam teline cesaretle basmakla kalmıyor sazının telinde dillendiriyor. Gülbahar ile Ali'nin tutkulu aşkı dikenli telleri geçebildi mi? Aşkın isyan kılığına büründüğü insanlık dramına Mediha Ünver'in bu yeni romanında bir kez daha tanık oluyoruz."
Mediha Ünver, başarılı yazarlık yaşamını bir kitapla daha süsledi.

 

 

 

Yazar Mediha Ünver’in ‘Gülbahar’ isimli Romanı yayımlandı.

Kapısız Kilitler” Romanı Bilgi Yayınevi tarafından yayımlanan Mediha Ünver’in “Gülbahar” adlı romanı ise Klaros Yayınları arasındaki yerini aldı.

Kitabın tanıtımıyla ilgili açıklamada bulunan Mediha Ünver şu ifadeleri kullanıyor:

“Arka kapak yazısını yazan, teşekkürü borç bildiğim değerli şair, yazar Sayın Hasibe Ayten, “Yürek yangınlarının külünde aşk goncalarının boynunu büküşü” diyor roman için.

Sevgili sayfa dostlarım, GÜLBAHAR adlı kitabım çıktı…”

Birçok online sitede ve Dost Kitabevi'nde yerini alan kitaba shopier.com üzerinden de erişmek mümkün.

Klaros Yayınları da kitabın tanıtımıyla ilgili Hasibe Ayten’ın satırlarına yer vererek şu paylaşımda bulundu:

“Yeni kitabımız;

Mediha Ünver

Gülbahar

"Aşkın, umudun, umutsuzluğun, umarsızlığın, kırsalın yanık türküsü Gülbahar. Yürek yangınlarının külünde aşk goncalarının boyun büküşü. Şiirli bir dille yazılan Mediha Ünver'in ilk kitabı Kapısız Kilitler özgünlüğüyle tez konusu olmaya değer bulunmuş, katmanlı öyküleri okurun yüreğinde derin izler bırakmıştı. Bu kez Gülbahar romanı ile bekleyişlerin, özleyişlerin destanını yazan Ünver, toplumsal sancıların bam teline cesaretle basmakla kalmıyor sazının telinde dillendiriyor. Gülbahar ile Ali'nin tutkulu aşkı dikenli telleri geçebildi mi? Aşkın isyan kılığına büründüğü insanlık dramına Mediha Ünver'in bu yeni romanında bir kez daha tanık oluyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
mediha ünver
(02.04.2024 10:41 - #444)
çok teşekkür ediyorum sayın hocam
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.