Muhammet Asarkaya’ya engelli teşekkürü

Sağlık 10.08.2024 - 01:25, Güncelleme: 10.08.2024 - 11:37
 

Muhammet Asarkaya’ya engelli teşekkürü

Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Muhammet Asarkaya’yı ziyaret eden Ali Daştan ve Erdal Atay, teşekkür ederek plaket takdim etti.
ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan ile Ankara Engelliler Dernek Başkanı Erdal Atay, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Muhammet Asarkaya’yı ziyaret etti. Ziyarette, Asarkaya’ya engellilere gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür edilerek başarı dilendi. Ali Daştan, ziyaretle ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu: “Ankara Engelliler Derneği ile Ankara Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Sayın Muhammet Asarkaya’yı ziyaret ettik. Ziyarette hastanelerinin erişebilirlik adına mükemmel, tam ve kusursuz olduğunu gördük. Kendisi ile gurur duyduğumuzu belirterek tüm hastanelere örnek olmasını temenni ettik. Üstün gayretlerinden dolayı ve tam bir engelli dostu olduğu için teşekkür ettik. Ayrıca bizleri ve paylaşmış olduğumuz sorunları can kulağı ile dinlediği ve bizlerle sürekli iş birliği içerisinde çalışacağını ifade ettiği için memnuniyetimizi ilettik. Bu duyarlılıklarından dolayı Engelli Hakları Federasyonu ve Ankara Engelliler Derneği adına teşekkür belgemizi taktim ettik Kıymetli Müdürüm, Allah sizleri ve sizler gibi düşünenleri başımızdan eksik etmesin. Yolun ve yolumuz açık olsun.”
Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Muhammet Asarkaya’yı ziyaret eden Ali Daştan ve Erdal Atay, teşekkür ederek plaket takdim etti.

ANKHABER

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan ile Ankara Engelliler Dernek Başkanı Erdal Atay, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Muhammet Asarkaya’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Asarkaya’ya engellilere gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür edilerek başarı dilendi.

Ali Daştan, ziyaretle ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

“Ankara Engelliler Derneği ile Ankara Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Sayın Muhammet Asarkaya’yı ziyaret ettik. Ziyarette hastanelerinin erişebilirlik adına mükemmel, tam ve kusursuz olduğunu gördük. Kendisi ile gurur duyduğumuzu belirterek tüm hastanelere örnek olmasını temenni ettik. Üstün gayretlerinden dolayı ve tam bir engelli dostu olduğu için teşekkür ettik. Ayrıca bizleri ve paylaşmış olduğumuz sorunları can kulağı ile dinlediği ve bizlerle sürekli iş birliği içerisinde çalışacağını ifade ettiği için memnuniyetimizi ilettik.

Bu duyarlılıklarından dolayı Engelli Hakları Federasyonu ve Ankara Engelliler Derneği adına teşekkür belgemizi taktim ettik

Kıymetli Müdürüm, Allah sizleri ve sizler gibi düşünenleri başımızdan eksik etmesin. Yolun ve yolumuz açık olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.