Polatlı, tarım, turizm ve sanayi şehrine dönüşüyor

Ekonomi 25.08.2024 - 11:09, Güncelleme: 25.08.2024 - 11:12
 

Polatlı, tarım, turizm ve sanayi şehrine dönüşüyor

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, ANKHABER’e yaptığı açıklamada, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın ilgisi ile Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın uygulamaya koyduğu projelerin ilçeyi tarım, sanayi ve turizm şehrine dönüştürdüğünü söyledi.
Dursun ERKILIÇ Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, ilçenin tam bir tarım, sanayi ve turizm şehrine dönüşmek üzere olduğunu söyledi. POLATLI OSB GENİŞLİYOR, GÜÇLENİYOR Tarım ve sanayi alanında önemli atılımlar gerçekleştirildiğini belirten Ulvi Sakarya, güçlü firmaların yatırımlarıyla Polatlı Organize Sanayi Bölgesinin genişleme çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ve bunun devam edeceğini belirtti. Polatlı Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ünal’ın da hazır bulunduğu ortamda yaptığımız sohbette çok önemli değerlendirmelerde bulunan Ulvi Sakarya ilçenin yakın gelecekte önemli kazanımlar elde edeceğini kaydetti. CUMHURBAŞKANI’NA SÖZÜNÜ HATIRLATTI Polatlı’nın tarım potansiyelinin büyüklüğüne dikkat çeken Ulvi Sakarya, “Cumhurbaşkanımızın bize söz verdiği tarım üniversitesinin yapılmasını bekliyoruz” dedi. Polatlı Ticaret Odası Başkanı, Ankara üniversitelerinin Polatlı açılımları olduğunu belirterek bunun önemine vurgu yaptı. POLATLI İÇİN SEVİNDİRİCİ GELİŞMELER Yakın gelecekte gerçekleşmesini beklediği gelişmeler konusunda iş birliği ve dayanışma konularına dikkat çeken Ulvi Sakarya şunları söyledi: “Polatlı tarım ve sanayi şehrine dönmek üzere. Sanayi alanındaki hamleler meyvelerini verecektir. Polatlı bir tarım ve sanayi şehrine dönüşmek üzere. Gordion’ın UNESCO Dünya Mirası Listesine girmesiyle turizm konusunda da beklentimiz büyük… Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve Ankara Kent Konseyi Başkanımız Halil İbrahim Yılmaz’ın Polatlı’ya ilgileri, Mürsel Yıldızkaya Başkanımızın hayata geçirmeye başladığı projeler sayesinde ilçemiz çok kısa süre içinde bir tarım, sanayi ve turizm şehrine dönüşecektir…”
Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, ANKHABER’e yaptığı açıklamada, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın ilgisi ile Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın uygulamaya koyduğu projelerin ilçeyi tarım, sanayi ve turizm şehrine dönüştürdüğünü söyledi.

Dursun ERKILIÇ

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, ilçenin tam bir tarım, sanayi ve turizm şehrine dönüşmek üzere olduğunu söyledi.

POLATLI OSB GENİŞLİYOR, GÜÇLENİYOR

Tarım ve sanayi alanında önemli atılımlar gerçekleştirildiğini belirten Ulvi Sakarya, güçlü firmaların yatırımlarıyla Polatlı Organize Sanayi Bölgesinin genişleme çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ve bunun devam edeceğini belirtti.

Polatlı Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ünal’ın da hazır bulunduğu ortamda yaptığımız sohbette çok önemli değerlendirmelerde bulunan Ulvi Sakarya ilçenin yakın gelecekte önemli kazanımlar elde edeceğini kaydetti.

CUMHURBAŞKANI’NA SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Polatlı’nın tarım potansiyelinin büyüklüğüne dikkat çeken Ulvi Sakarya, “Cumhurbaşkanımızın bize söz verdiği tarım üniversitesinin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Polatlı Ticaret Odası Başkanı, Ankara üniversitelerinin Polatlı açılımları olduğunu belirterek bunun önemine vurgu yaptı.

POLATLI İÇİN SEVİNDİRİCİ GELİŞMELER

Yakın gelecekte gerçekleşmesini beklediği gelişmeler konusunda iş birliği ve dayanışma konularına dikkat çeken Ulvi Sakarya şunları söyledi:

Polatlı tarım ve sanayi şehrine dönmek üzere. Sanayi alanındaki hamleler meyvelerini verecektir. Polatlı bir tarım ve sanayi şehrine dönüşmek üzere.

Gordion’ın UNESCO Dünya Mirası Listesine girmesiyle turizm konusunda da beklentimiz büyük…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve Ankara Kent Konseyi Başkanımız Halil İbrahim Yılmaz’ın Polatlı’ya ilgileri, Mürsel Yıldızkaya Başkanımızın hayata geçirmeye başladığı projeler sayesinde ilçemiz çok kısa süre içinde bir tarım, sanayi ve turizm şehrine dönüşecektir…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.