Pursaklar Belediyesi'nden Gençlik Kampı seyahati

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 01.03.2024 - 20:10, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:10
 

Pursaklar Belediyesi'nden Gençlik Kampı seyahati

Pursaklar Belediyesi, 14-18 yaş arası genç erkeklerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılabilmeleri için Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampı'na gönderdi.
Son beş yılda gençlerin gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda eğlenceli etkinlikler düzenleyerek gençlerin keyifli zaman geçirmelerini sağlayan Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle gençleri Gençlik Kampı organizasyonlarına göndermeye devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, genç kampçıların dolu dolu geçirecekleri üç günü değerlendirdi. Çetin, "Genç kardeşlerimiz, Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampı'nda birkaç gün boyunca keyifli vakit geçirecekler. Bu kamp, gençlerimizin okul stresi ve günlük sıkıntılardan biraz olsun uzaklaşmalarını sağlıyor. Katılımcılarımız, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle keyifli vakit geçirme imkânı bulacaklar. Yeni arkadaşlıklar kuracaklarına ve güzel dostluklar edineceklerine inanıyorum. Pursaklar'a sağlıklı ve mutlu bir şekilde geri dönmelerini temenni ediyorum" dedi. Pursaklar Belediyesi tarafından Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampı'na gönderilen genç erkekler, doğanın güzelliklerini yakından görme ve birçok tarihi alanı tanıma fırsatı bulacaklar.
Pursaklar Belediyesi, 14-18 yaş arası genç erkeklerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılabilmeleri için Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampı'na gönderdi.

Son beş yılda gençlerin gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda eğlenceli etkinlikler düzenleyerek gençlerin keyifli zaman geçirmelerini sağlayan Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle gençleri Gençlik Kampı organizasyonlarına göndermeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, genç kampçıların dolu dolu geçirecekleri üç günü değerlendirdi. Çetin, "Genç kardeşlerimiz, Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampı'nda birkaç gün boyunca keyifli vakit geçirecekler. Bu kamp, gençlerimizin okul stresi ve günlük sıkıntılardan biraz olsun uzaklaşmalarını sağlıyor. Katılımcılarımız, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle keyifli vakit geçirme imkânı bulacaklar. Yeni arkadaşlıklar kuracaklarına ve güzel dostluklar edineceklerine inanıyorum. Pursaklar'a sağlıklı ve mutlu bir şekilde geri dönmelerini temenni ediyorum" dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampı'na gönderilen genç erkekler, doğanın güzelliklerini yakından görme ve birçok tarihi alanı tanıma fırsatı bulacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.