Pursaklar kitap kokuyor; Pursaklar Kitap Günleri ilgi görüyor

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 16.02.2024 - 13:38, Güncelleme: 16.02.2024 - 13:38
 

Pursaklar kitap kokuyor; Pursaklar Kitap Günleri ilgi görüyor

Pursaklar kitapla buluşmaya devam ediyor. Pursaklar Kitap Günleri, ikinci kez kapılarını açtı ve yine yoğun ilgi görmeye devam ediyor...
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar 2. Kitap Günleri'nde rekor düzeyde katılımın sağlandığı, 7'den 70'e tüm vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bir atmosferde yayın evlerini ve yazarların stantlarını ziyaret etti. Pursaklar Yaşam Merkezi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen ve kitap tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği Pursaklar Kitap Günleri'nde, 101'in üzerinde yayınevinin stant kurduğu alanları Başkan Çetin ziyaret etti. Her gün farklı bir yazarın söyleşi ve imza günü düzenlendiği 2. Kitap Günleri'nde, Başkan Ertuğrul Çetin, vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaştı. Stantları tek tek gezen Başkan Çetin, burada kitaplarını imzalayan yazarlar ve yayınevleri yetkilileriyle sohbet etti. Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar'ın bu zengin katılımlı kitap etkinliğine diğer ilçelerden gelen vatandaşların yazarlarla buluşmasıyla ilgili olarak memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi: "Pursaklarımızda bu kadar yoğun katılımın olduğu kitap etkinliğimizde diğer ilçelerden gelen vatandaşlarımızın yazarlarla buluşması beni son derece mutlu ediyor. Kitap almak, değerli yazarlarımızın imza günlerine katılmak ve çeşitli etkinliklere katılmak için Yaşam Merkezimize akın akın gelmeye devam ediyorlar. Bu durum bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Tüm kitapseverleri etkinliğimize katılmaya davet ediyorum."
Pursaklar kitapla buluşmaya devam ediyor. Pursaklar Kitap Günleri, ikinci kez kapılarını açtı ve yine yoğun ilgi görmeye devam ediyor...

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar 2. Kitap Günleri'nde rekor düzeyde katılımın sağlandığı, 7'den 70'e tüm vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bir atmosferde yayın evlerini ve yazarların stantlarını ziyaret etti.

Pursaklar Yaşam Merkezi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen ve kitap tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği Pursaklar Kitap Günleri'nde, 101'in üzerinde yayınevinin stant kurduğu alanları Başkan Çetin ziyaret etti.

Her gün farklı bir yazarın söyleşi ve imza günü düzenlendiği 2. Kitap Günleri'nde, Başkan Ertuğrul Çetin, vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaştı. Stantları tek tek gezen Başkan Çetin, burada kitaplarını imzalayan yazarlar ve yayınevleri yetkilileriyle sohbet etti.

Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar'ın bu zengin katılımlı kitap etkinliğine diğer ilçelerden gelen vatandaşların yazarlarla buluşmasıyla ilgili olarak memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi: "Pursaklarımızda bu kadar yoğun katılımın olduğu kitap etkinliğimizde diğer ilçelerden gelen vatandaşlarımızın yazarlarla buluşması beni son derece mutlu ediyor. Kitap almak, değerli yazarlarımızın imza günlerine katılmak ve çeşitli etkinliklere katılmak için Yaşam Merkezimize akın akın gelmeye devam ediyorlar. Bu durum bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Tüm kitapseverleri etkinliğimize katılmaya davet ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.