Pursaklar'da çözüm sunan merkez: Beyaz Masa

Çalışma Hayatı (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 19.03.2024 - 15:44, Güncelleme: 19.03.2024 - 15:44
 

Pursaklar'da çözüm sunan merkez: Beyaz Masa

Pursaklar Belediyesi Halka İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Beyaz Masa birimi, son beş yıldır vatandaşların taleplerini hızlı ve özverili bir şekilde çözmek için çalışıyor.
Bu birim, çağrı merkezi, santral şefliği, istihdam şefliği, danışma ve çözüm şefliği gibi çeşitli hizmetleri içeriyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, beş yıldır her talebi titizlikle dinleyerek vatandaşların beklentilerini etkili bir şekilde karşıladıklarını ifade etti. Çetin, Beyaz Masa biriminin başarılı bir şekilde görev yaptığını belirterek, "Vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi ve taleplerinin en kısa sürede çözüme kavuşturulması noktasında Beyaz Masa birimimiz önemli bir rol oynuyor. Bu birim sayesinde hemşehrilerimizin istek ve görüşlerini dinleyip ilgili birimlere ileterek çözüm sağlıyoruz. Beyaz Masa, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi görüyor ve bundan sonra da görmeye devam edecek. Her zaman ilçe halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Beyaz Masa biriminde yalnızca şikayetlerle değil, vatandaşların yeni hizmetlerden haberdar olması, belediyenin sunduğu fırsatlardan yararlanması ve bilgilendirilmeler yapılması da sağlanıyor. Vatandaşların başvuruları kısa sürede sonuçlandırılarak geri dönüş yapılıyor ve bu uygulama sayesinde hemşehrilerin belediyeden memnun ve huzurlu ayrılmaları sağlanıyor.
Pursaklar Belediyesi Halka İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Beyaz Masa birimi, son beş yıldır vatandaşların taleplerini hızlı ve özverili bir şekilde çözmek için çalışıyor.

Bu birim, çağrı merkezi, santral şefliği, istihdam şefliği, danışma ve çözüm şefliği gibi çeşitli hizmetleri içeriyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, beş yıldır her talebi titizlikle dinleyerek vatandaşların beklentilerini etkili bir şekilde karşıladıklarını ifade etti. Çetin, Beyaz Masa biriminin başarılı bir şekilde görev yaptığını belirterek, "Vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi ve taleplerinin en kısa sürede çözüme kavuşturulması noktasında Beyaz Masa birimimiz önemli bir rol oynuyor. Bu birim sayesinde hemşehrilerimizin istek ve görüşlerini dinleyip ilgili birimlere ileterek çözüm sağlıyoruz. Beyaz Masa, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi görüyor ve bundan sonra da görmeye devam edecek. Her zaman ilçe halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Beyaz Masa biriminde yalnızca şikayetlerle değil, vatandaşların yeni hizmetlerden haberdar olması, belediyenin sunduğu fırsatlardan yararlanması ve bilgilendirilmeler yapılması da sağlanıyor. Vatandaşların başvuruları kısa sürede sonuçlandırılarak geri dönüş yapılıyor ve bu uygulama sayesinde hemşehrilerin belediyeden memnun ve huzurlu ayrılmaları sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.