Pursaklar’da Miniklerinden Yerli Malı Haftası Etkinliği

Yerel 14.12.2023 - 12:52, Güncelleme: 14.12.2023 - 12:52
 

Pursaklar’da Miniklerinden Yerli Malı Haftası Etkinliği

Yerli malının önemine vurgu yapmak ve farkındalık oluşturmak adına Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında ‘‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’’ çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında minik öğrencilere yerli malının önemi detaylıca anlatılarak paylaşma ve dayanışma duygusunu aşılamak amacıyla ‘‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’’ etkinliği düzenlendi. Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulunda yiyeceklerin ve içeceklerin hazırlandığı etkinliğe katılan Başkan Ertuğrul Çetin, Anadolu kültürünü ve ev ortamlarını anımsatan koreografiler eşliğinde çocukların hazırlamış olduğu ve halk oyunları başta olmak üzere çeşitli etkinlikleri izledi. Bir yandan öğrencileri yerli tüketime teşvik ederken, diğer yandan da israfı önleyip bilinçli tüketimi öğrencilere aşılamayı hedeflediklerini belirtenBaşkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulumuzun minikleri “Yerli Malı Haftası” düzenledi. Bizde misafirleri olduk. Nezaket Okullarında Yerli Malı Haftası’nda öğrencilere tutumlu olmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin aktarıyoruz. Çocuklarımızın yerli malını öğrenmesi için bu etkinlikler çok önemli.Çocuklarımıza yerli malının kıymetini, değerini ve bilinçli tüketimi doğru öğretebilirsek yarınlara daha emin adımlarla ilerleme fırsatına sahip olacağız’’ dedi.
Yerli malının önemine vurgu yapmak ve farkındalık oluşturmak adına Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında ‘‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’’ çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında minik öğrencilere yerli malının önemi detaylıca anlatılarak paylaşma ve dayanışma duygusunu aşılamak amacıyla ‘‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’’ etkinliği düzenlendi.

Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulunda yiyeceklerin ve içeceklerin hazırlandığı etkinliğe katılan Başkan Ertuğrul Çetin, Anadolu kültürünü ve ev ortamlarını anımsatan koreografiler eşliğinde çocukların hazırlamış olduğu ve halk oyunları başta olmak üzere çeşitli etkinlikleri izledi.

Bir yandan öğrencileri yerli tüketime teşvik ederken, diğer yandan da israfı önleyip bilinçli tüketimi öğrencilere aşılamayı hedeflediklerini belirtenBaşkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulumuzun minikleri “ Yerli Malı Haftası” düzenledi. Bizde misafirleri olduk. Nezaket Okullarında Yerli Malı Haftası’nda öğrencilere tutumlu olmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin aktarıyoruz. Çocuklarımızın yerli malını öğrenmesi için bu etkinlikler çok önemli.Çocuklarımıza yerli malının kıymetini, değerini ve bilinçli tüketimi doğru öğretebilirsek yarınlara daha emin adımlarla ilerleme fırsatına sahip olacağız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.