Pursaklar’dan Gazze’ye Umut Kermesi

Yerel 25.10.2023 - 14:25, Güncelleme: 25.10.2023 - 14:25
 

Pursaklar’dan Gazze’ye Umut Kermesi

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulunda öğretmen ve veli işbirliği ile Gazze’ye umut kermesi düzenlendi.
Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgalci İsrail’in saldırı ve ambargosu altında olan Filistinlilere yönelik destek olmak için Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulunda veli ve öğrenci işbirliği ile kermes programı düzenlendi. ‘‘Buradan gelecek olan gelirimizi Filistinli kardeşlerimize ulaştıracağız’’ Kermes gelirlerini Filistin'e ulaştıracaklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Mazlum Filistinli kardeşlerimizin bir nebze de olsa derdine derman olmak için Nezaket Okullarımızda kermes düzenledik.Buradan gelecek olan gelirimizi Filistinli kardeşlerimize ulaştıracağız. Kanımızla, canımızla ve tüm varlığımızla onlara destek olduğumuzu, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yaptıkları bu anlamlı kermes programından dolayı eğitmenlerimizden ve velilerimizden Allah razı olsun. Allah hayırsever hemşehrilerimizin hayırlarını kabul etsin’’ dedi. Filistin halkı yararına okul idarecileri ve veliler tarafından düzenlenen kermeste elde edilen gelirler resmi kurumlara verilerek, Gazze’deki mazlum halka iletilecek.
Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulunda öğretmen ve veli işbirliği ile Gazze’ye umut kermesi düzenlendi.

Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgalci İsrail’in saldırı ve ambargosu altında olan Filistinlilere yönelik destek olmak için Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulunda veli ve öğrenci işbirliği ile kermes programı düzenlendi.

‘‘Buradan gelecek olan gelirimizi Filistinli kardeşlerimize ulaştıracağız’’

Kermes gelirlerini Filistin'e ulaştıracaklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Mazlum Filistinli kardeşlerimizin bir nebze de olsa derdine derman olmak için Nezaket Okullarımızda kermes düzenledik.Buradan gelecek olan gelirimizi Filistinli kardeşlerimize ulaştıracağız. Kanımızla, canımızla ve tüm varlığımızla onlara destek olduğumuzu, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yaptıkları bu anlamlı kermes programından dolayı eğitmenlerimizden ve velilerimizden Allah razı olsun. Allah hayırsever hemşehrilerimizin hayırlarını kabul etsin’’ dedi.

Filistin halkı yararına okul idarecileri ve veliler tarafından düzenlenen kermeste elde edilen gelirler resmi kurumlara verilerek, Gazze’deki mazlum halka iletilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.