Ressam Figen Ramazanoğulları Ülkemizi Paris'te Temsil Etti

Kültür-Sanat 23.02.2024 - 21:47, Güncelleme: 23.02.2024 - 21:59
 

Ressam Figen Ramazanoğulları Ülkemizi Paris'te Temsil Etti

Sema KUMRULU / Çaycumalı su altı ressamı Figen Ramazanoğulları, Paris ''Art Capital'' sanat etkinliğinde ülkemizi başarıyla temsil etti.
 Organizatörlüğünü Armand Berberian'ın yaptığı sergi, Paris'te bulunan Grand Palais Müzesi'nde 13-18 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşti.  2500 sanatçı ve 5500 eserin bulunduğu sergiye Türkiye'den 19 sanatçı katıldı. Karadeniz Bölgesi'nden ise Figen Ramazanoğulları bir eseriyle yer aldı.  Ramazanoğulları; ''Sanatın evrensel dilini kullanarak, uluslararası platformda yer alarak ülkemi ve Çaycuma'yı temsil etmekten gurur duyuyorum. Bu benim yurt dışında dördüncü sergim. Resimlerimin kendime özgü olduğu ve ruhumu resme yansıttığım kararı verilerek, uluslararası sergilere seçilmem beni çok mutlu ediyor'' diyerek heyecanını dile getirdi. Figen Ramazanoğulları kimdir; 'Resme amatörce başladım. 38 yıldır hiç bıkmadan, usanmadan resim yapıyorum. Zonguldak Çaycuma'da yaşıyorum ve Çaycuma Halk Eğitim Merkezi'nde özellikle çocuklara resim dersleri veriyorum. Ben su altı çalışmaları yapıyorum. Resimlerimde kaybettiğim oğlumu yaşatmak adına, bir anne olarak belki de içimi rahatlatmak adına Batuhan'ımın adını imza olarak kullanıyorum. Bi çok sergiye katıldım. Geçen yıl Paris Louvre Müzesi'nde yine Armand Berberyan organizatörlüğünde bir sergim oldu. Şimdi ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına Ankara NOUS'N SOUL CAFE'de sevgili arkadaşlarım Ayda Doğan ve Sibel Özgür ile katılacağım sergiye hazırlanıyorum. Sanat benim için her şey'' Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden sevgili arkadaşım Figen Ramazanoğulları'nı kutluyorum.
Sema KUMRULU / Çaycumalı su altı ressamı Figen Ramazanoğulları, Paris ''Art Capital'' sanat etkinliğinde ülkemizi başarıyla temsil etti.

 Organizatörlüğünü Armand Berberian'ın yaptığı sergi, Paris'te bulunan Grand Palais Müzesi'nde 13-18 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşti.

 2500 sanatçı ve 5500 eserin bulunduğu sergiye Türkiye'den 19 sanatçı katıldı. Karadeniz Bölgesi'nden ise Figen Ramazanoğulları bir eseriyle yer aldı. 

Ramazanoğulları; ''Sanatın evrensel dilini kullanarak, uluslararası platformda yer alarak ülkemi ve Çaycuma'yı temsil etmekten gurur duyuyorum. Bu benim yurt dışında dördüncü sergim. Resimlerimin kendime özgü olduğu ve ruhumu resme yansıttığım kararı verilerek, uluslararası sergilere seçilmem beni çok mutlu ediyor'' diyerek heyecanını dile getirdi.

Figen Ramazanoğulları kimdir;

'Resme amatörce başladım. 38 yıldır hiç bıkmadan, usanmadan resim yapıyorum. Zonguldak Çaycuma'da yaşıyorum ve Çaycuma Halk Eğitim Merkezi'nde özellikle çocuklara resim dersleri veriyorum. Ben su altı çalışmaları yapıyorum. Resimlerimde kaybettiğim oğlumu yaşatmak adına, bir anne olarak belki de içimi rahatlatmak adına Batuhan'ımın adını imza olarak kullanıyorum. Bi çok sergiye katıldım. Geçen yıl Paris Louvre Müzesi'nde yine Armand Berberyan organizatörlüğünde bir sergim oldu. Şimdi ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına Ankara NOUS'N SOUL CAFE'de sevgili arkadaşlarım Ayda Doğan ve Sibel Özgür ile katılacağım sergiye hazırlanıyorum. Sanat benim için her şey''

Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden sevgili arkadaşım Figen Ramazanoğulları'nı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.