Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu'nun Futsal Başarısı

Spor Sahnesi 23.04.2024 - 21:55, Güncelleme: 23.04.2024 - 21:55
 

Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu'nun Futsal Başarısı

Ankara Yenimahalle Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu Futsal Takımı, Türkiye finalleri grup aşamasında tüm maçları kazanarak Türkiye yarı finallerine katılma başarısını gösterdi.
Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu Futsal Takımı, Türkiye finalleri grup aşamasında grubundaki tüm maçları kazanarak mayıs ayında yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılma hakkı elde etti. Ankara, Yenimahalle’deki Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu, her alandaki başarısını futsal takımıyla da gösterdi ve Türkiye finallerine adını yazdırdı. Öğrenciler, Türkiye finalleri grup aşamasında mücadele etti ve grubundaki tüm maçlardan galibiyetle ayrılarak mayıs ayında gerçekleşecek olan Türkiye yarı finallerine katılma hakkı kazandı. Takımın başarısı, hem okul hem de il genelinde büyük bir sevinçle karşılandı. Öğrencilerin azimli çalışmaları ve takım ruhu öğretmenleri gururlandırdı. Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu'nun Futsal Takımı, Türkiye yarı finallerinde Ankara'yı temsil edecek.
Ankara Yenimahalle Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu Futsal Takımı, Türkiye finalleri grup aşamasında tüm maçları kazanarak Türkiye yarı finallerine katılma başarısını gösterdi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu Futsal Takımı, Türkiye finalleri grup aşamasında grubundaki tüm maçları kazanarak mayıs ayında yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılma hakkı elde etti.

Ankara, Yenimahalle’deki Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu, her alandaki başarısını futsal takımıyla da gösterdi ve Türkiye finallerine adını yazdırdı.

Öğrenciler, Türkiye finalleri grup aşamasında mücadele etti ve grubundaki tüm maçlardan galibiyetle ayrılarak mayıs ayında gerçekleşecek olan Türkiye yarı finallerine katılma hakkı kazandı.

Takımın başarısı, hem okul hem de il genelinde büyük bir sevinçle karşılandı. Öğrencilerin azimli çalışmaları ve takım ruhu öğretmenleri gururlandırdı.

Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu'nun Futsal Takımı, Türkiye yarı finallerinde Ankara'yı temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.