Sincan Belediyesinden eğitime destek

Yerel 19.12.2023 - 23:36, Güncelleme: 19.12.2023 - 23:37
 

Sincan Belediyesinden eğitime destek

Eğitim-öğretime verdiği destekle adından söz ettiren Sincan Belediyesi, ilçedeki tüm ortaokullarda 8. sınıflara yönelik LGS deneme sınavı yaptı. Eş zamanlı gerçekleştirilen sınavla öğrenciler kendilerini ölçme ve eksiklerini giderme fırsatı yakalarken; veliler verilen destek dolayısıyla Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.
Ücretsiz sınava hazırlık kitabı dağıtımından, tercih desteğine kadar birçokalanda eğitime tam destek veren Sincan Belediyesi, sınavlara hazırlık sürecinde yine öğrencilerin yanında oldu. İlçedeki ortaokullarda 8. sınıflara yönelik LGS deneme sınavı yapıldı. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen sınava 8 bin 500 öğrenci katılım sağladı. İki oturumda sınava giren öğrenciler; Türkçe, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Fen Bilimleri ve Matematik sorularına yanıt verdi. Deneme sınavı ile eksiklerini görme, kendilerini ölçme ve değerlendirme imkanı bulan öğrenciler, 2 Haziran 2024’te gerçekleşecek LGS’de ter dökecek. “Her Zaman Yanınızdayız” Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öğrencilere nasihatlerde bulundu. “Hayatın her alanında öğrenmeye ve keşfetmeye hazır olmanız gereken bir süreçtesiniz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Ercan, “Elbette sınavlar sadece hayatın bir parçasıdır. Geleceğiniz için asıl önemli olan kendinize güvenmeniz, sürekligelişmeniz ve hayallerinize inanmanızdır. Biz sizlere çok inanıyor, yarınlarımıza çok güveniyoruz. Siz ülkemizi ve geleceğimizi umutla yarınlara taşırken, Sincan Belediyesi olarak her anınızda yanınızda olacak, eğitim hayatınızı daima önceliğiniz tutacağız.” İfadelerini kullandı.
Eğitim-öğretime verdiği destekle adından söz ettiren Sincan Belediyesi, ilçedeki tüm ortaokullarda 8. sınıflara yönelik LGS deneme sınavı yaptı. Eş zamanlı gerçekleştirilen sınavla öğrenciler kendilerini ölçme ve eksiklerini giderme fırsatı yakalarken; veliler verilen destek dolayısıyla Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

Ücretsiz sınava hazırlık kitabı dağıtımından, tercih desteğine kadar birçokalanda eğitime tam destek veren Sincan Belediyesi, sınavlara hazırlık sürecinde yine öğrencilerin yanında oldu. İlçedeki ortaokullarda 8. sınıflara yönelik LGS deneme sınavı yapıldı. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen sınava 8 bin 500 öğrenci katılım sağladı.

İki oturumda sınava giren öğrenciler; Türkçe, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Fen Bilimleri ve Matematik sorularına yanıt verdi. Deneme sınavı ile eksiklerini görme, kendilerini ölçme ve değerlendirme imkanı bulan öğrenciler, 2 Haziran 2024’te gerçekleşecek LGS’de ter dökecek.

“Her Zaman Yanınızdayız”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öğrencilere nasihatlerde bulundu. “Hayatın her alanında öğrenmeye ve keşfetmeye hazır olmanız gereken bir süreçtesiniz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Ercan, “Elbette sınavlar sadece hayatın bir parçasıdır. Geleceğiniz için asıl önemli olan kendinize güvenmeniz, sürekligelişmeniz ve hayallerinize inanmanızdır. Biz sizlere çok inanıyor, yarınlarımıza çok güveniyoruz. Siz ülkemizi ve geleceğimizi umutla yarınlara taşırken, Sincan Belediyesi olarak her anınızda yanınızda olacak, eğitim hayatınızı daima önceliğiniz tutacağız.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.