Sincan'a kent estetiği dokunuşu

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 23.01.2024 - 16:26, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:26
 

Sincan'a kent estetiği dokunuşu

Ankara'nın Sincan Belediyesi, ilçenin geleceğini şekillendiren büyük projelerin yanı sıra estetik dokunuşlarla da Sincan'ın çehresini değiştiriyor.
Yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında, şehrin aydınlatma sistemleri modern ve göz alıcı bir hale getirildi. Lale motifleri ile süslenen dekoratif aydınlatma sistemleri, Sincan'ın cadde ve bulvarlarını adeta ışıl ışıl bir görsel şölene dönüştürdü. Sincan Belediyesi, sadece büyük projelere odaklanmakla kalmayıp, ilçenin estetik değerini artırmak ve güvenliği sağlamak amacıyla da çeşitli yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. Bu kapsamda ilçenin aydınlatma sistemleri baştan aşağı yeniden tasarlandı. AYRICA GÜVENLİK ARTIRILDI Lale motiflerinin kullanıldığı aydınlatma direkleri, Ahi Mesut Bulvarı, Ayaş Caddesi, Atatürk Caddesi, Ankara Caddesi gibi ana caddelerde muazzam bir görünüm oluşturdu. Dekoratif ve renkli aydınlatma sistemleri, uzun ömürlü ve çevre dostu teknolojilerle donatılarak, hem araç trafiğinde hem de yaya ulaşımında güvenliği artırdı. Sincanlı vatandaşlar, yapılan yeniliklerden duydukları memnuniyeti ifade ederken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkür ettiler. Başkan Ercan, yaptığı açıklamada, "Gecemiz gündüzümüz tüm emeğimiz Sincan için. Aydınlatma direklerini yenileyerek Sincan'ı daha modern bir görünüme kavuşturduk. İlçemize hayırlı olsun" dedi.
Ankara'nın Sincan Belediyesi, ilçenin geleceğini şekillendiren büyük projelerin yanı sıra estetik dokunuşlarla da Sincan'ın çehresini değiştiriyor.

Yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında, şehrin aydınlatma sistemleri modern ve göz alıcı bir hale getirildi. Lale motifleri ile süslenen dekoratif aydınlatma sistemleri, Sincan'ın cadde ve bulvarlarını adeta ışıl ışıl bir görsel şölene dönüştürdü.

Sincan Belediyesi, sadece büyük projelere odaklanmakla kalmayıp, ilçenin estetik değerini artırmak ve güvenliği sağlamak amacıyla da çeşitli yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. Bu kapsamda ilçenin aydınlatma sistemleri baştan aşağı yeniden tasarlandı.

AYRICA GÜVENLİK ARTIRILDI

Lale motiflerinin kullanıldığı aydınlatma direkleri, Ahi Mesut Bulvarı, Ayaş Caddesi, Atatürk Caddesi, Ankara Caddesi gibi ana caddelerde muazzam bir görünüm oluşturdu. Dekoratif ve renkli aydınlatma sistemleri, uzun ömürlü ve çevre dostu teknolojilerle donatılarak, hem araç trafiğinde hem de yaya ulaşımında güvenliği artırdı.

Sincanlı vatandaşlar, yapılan yeniliklerden duydukları memnuniyeti ifade ederken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkür ettiler. Başkan Ercan, yaptığı açıklamada, "Gecemiz gündüzümüz tüm emeğimiz Sincan için. Aydınlatma direklerini yenileyerek Sincan'ı daha modern bir görünüme kavuşturduk. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.