Sincan'da destekler Ramazan ayı ile artıyor

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 19.03.2024 - 15:34, Güncelleme: 19.03.2024 - 15:34
 

Sincan'da destekler Ramazan ayı ile artıyor

Sincan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla binlerce ihtiyaç sahibi aileye destek sağlamaya devam ederken; bu yardımlarını özellikle Ramazan ayında artırarak devam ediyor...
Bu çerçevede her gün, özellikle yaşlı ve engelli bireyler olmak üzere 2200 ihtiyaç sahibine iftar yemeği dağıtımı gerçekleştiriyor. Ayrıca, Millet Kıraathanelerinde ders çalışan öğrencilere iftar ve sahur yemeği sunuluyor. Sincan Belediyesi, Ramazan ayında yemek yapma imkanı olmayan vatandaşları da yalnız bırakmıyor. Aşevlerinde hijyenik ortamda hazırlanan yemekler, tabldotlara konularak her gün iftar vaktine yakın bir zamanda araçlarla yüklenerek ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor. Bu sıcak yemek hizmetinden faydalanan vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkür ediyorlar. İhtiyaç sahiplerinin yanı sıra öğrenciler de unutulmuyor. Sincan Belediyesi, Millet Kıraathanelerini dolduran öğrencileri iftar ve sahur sofralarında ağırlıyor. Ramazan boyunca aşevinden gelen 300 kişilik iftar ve sahur ikramları, Millet Kıraathanelerine ulaştırılıyor.
Sincan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla binlerce ihtiyaç sahibi aileye destek sağlamaya devam ederken; bu yardımlarını özellikle Ramazan ayında artırarak devam ediyor...

Bu çerçevede her gün, özellikle yaşlı ve engelli bireyler olmak üzere 2200 ihtiyaç sahibine iftar yemeği dağıtımı gerçekleştiriyor. Ayrıca, Millet Kıraathanelerinde ders çalışan öğrencilere iftar ve sahur yemeği sunuluyor.

Sincan Belediyesi, Ramazan ayında yemek yapma imkanı olmayan vatandaşları da yalnız bırakmıyor. Aşevlerinde hijyenik ortamda hazırlanan yemekler, tabldotlara konularak her gün iftar vaktine yakın bir zamanda araçlarla yüklenerek ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor. Bu sıcak yemek hizmetinden faydalanan vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkür ediyorlar.

İhtiyaç sahiplerinin yanı sıra öğrenciler de unutulmuyor. Sincan Belediyesi, Millet Kıraathanelerini dolduran öğrencileri iftar ve sahur sofralarında ağırlıyor. Ramazan boyunca aşevinden gelen 300 kişilik iftar ve sahur ikramları, Millet Kıraathanelerine ulaştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.