Sincan'da kadınlar için kazançlı hobi kursu

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.02.2024 - 13:54, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:54
 

Sincan'da kadınlar için kazançlı hobi kursu

Ankara Sincan'da belediyenin mesleki kurslarına katılan kadınlar hem hobilerini geliştiriyor hem de meslek sahibi olarak kazanç elde ediyor...
Sincan Belediyesi, vatandaşlara hobi edindirmenin yanı sıra yeni meslek fırsatları da sunmaya devam ediyor. Özellikle kadınlar arasında yoğun ilgi gören seramik kursu, kil ile bardak, tabak, dekoratif objeler gibi birçok ürünün elde şekillenmesine imkan tanıyor. Kursiyerler, elde ettikleri bilgilerle meslek sahibi olma yolunda ilerleme fırsatı buluyorlar. Sincan Belediyesi, meslek edindirme ve hobi konularında çeşitli alanlarda eğitimler sunarak özellikle kadınları desteklemeyi sürdürüyor. Seramik kursuna ilgi gösteren Sincanlı kadınlar, toprağa şekil vererek mutfak eşyalarından dekoratif ev aksesuarlarına kadar geniş bir yelpazede ürünler ortaya koyuyorlar. Bu süreçte el becerilerini geliştirirken aynı zamanda sanatsal yeteneklerini de keşfedip yeni bir meslek edinme şansı elde ediyorlar. Kursiyerler, seramik sanatının kendilerine terapi gibi geldiğini ve elde ettikleri bilgilerle gelir elde ettiklerini belirtiyorlar. Seramik kursu hafta içi Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri tam gün eğitim veriyor. Sincan Belediyesi, seramik sanatının yanı sıra cam, çini, ebru, yabancı dil, diksiyon, iğne oyası, bilgisayar, kodlama, takı tasarımı, kanaviçe, resim, e-ticaret, işaret dili gibi 39 farklı branşta 74 ayrı eğitim programı sunuyor. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, tercihlerini yıl boyunca "e-belediye kurs kayıt" bölümünden yapabiliyorlar. Kursiyerler, eğitimlerin ardından Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanıyorlar.
Ankara Sincan'da belediyenin mesleki kurslarına katılan kadınlar hem hobilerini geliştiriyor hem de meslek sahibi olarak kazanç elde ediyor...

Sincan Belediyesi, vatandaşlara hobi edindirmenin yanı sıra yeni meslek fırsatları da sunmaya devam ediyor. Özellikle kadınlar arasında yoğun ilgi gören seramik kursu, kil ile bardak, tabak, dekoratif objeler gibi birçok ürünün elde şekillenmesine imkan tanıyor. Kursiyerler, elde ettikleri bilgilerle meslek sahibi olma yolunda ilerleme fırsatı buluyorlar.

Sincan Belediyesi, meslek edindirme ve hobi konularında çeşitli alanlarda eğitimler sunarak özellikle kadınları desteklemeyi sürdürüyor. Seramik kursuna ilgi gösteren Sincanlı kadınlar, toprağa şekil vererek mutfak eşyalarından dekoratif ev aksesuarlarına kadar geniş bir yelpazede ürünler ortaya koyuyorlar. Bu süreçte el becerilerini geliştirirken aynı zamanda sanatsal yeteneklerini de keşfedip yeni bir meslek edinme şansı elde ediyorlar.

Kursiyerler, seramik sanatının kendilerine terapi gibi geldiğini ve elde ettikleri bilgilerle gelir elde ettiklerini belirtiyorlar. Seramik kursu hafta içi Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri tam gün eğitim veriyor.

Sincan Belediyesi, seramik sanatının yanı sıra cam, çini, ebru, yabancı dil, diksiyon, iğne oyası, bilgisayar, kodlama, takı tasarımı, kanaviçe, resim, e-ticaret, işaret dili gibi 39 farklı branşta 74 ayrı eğitim programı sunuyor. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, tercihlerini yıl boyunca "e-belediye kurs kayıt" bölümünden yapabiliyorlar. Kursiyerler, eğitimlerin ardından Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.