Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Büyükekşi açıkladı!

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 21.03.2024 - 16:23, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:23
 

Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Büyükekşi açıkladı!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı oynanacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa maçı ile ilgili son durumu açıkladı...
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının ertelenmesi talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ayrıca A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesindeki hazırlıklarına da değindi. Büyükekşi, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçının 6 Nisan'a alındığı iddialarının doğru olmadığını belirtti. Fenerbahçe'nin maçın ertelenmesi talebi üzerine değerlendirme sürecinde olduklarını ifade etti. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili soruya ise "Bu konuyla ilgili şu anda bir şey söylemeyeceğim. Gündemimiz milli takım." şeklinde cevap verdi. Milli takımın EURO 2024 öncesinde iki hazırlık maçına çıkacağını belirten Büyükekşi, bu maçların önemine değindi. Avrupa Şampiyonası'nın Almanya'da yapılacak olmasının heyecan verici olduğunu ve Türk Milli Takımı'nın en genç takımlardan biri olduğunu vurguladı. Bu durumun takıma avantaj sağlayacağını dile getirdi. Ayrıca, milli takımın dostluk maçlarının önemine değinerek, Macaristan Milli Takımı ile yapılacak maçın dostluk ve kardeşlik ilişkilerini pekiştireceğini belirtti. Büyükekşi, milli takımın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın lig maçlarını izleyerek ve yurt dışındaki futbolcuları takip ederek yeni oyuncular keşfettiğini ifade etti. Bu kapsamda Can Uzun'un milli takıma katılmasının önemli bir kazanç olduğunu belirtti ve Montella ile Hamit Altıntop'a teşekkür etti. Almanya Milli Takımı'na gitme olasılığı bulunan Can Uzun'un Türk Milli Takımı'na katılmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı oynanacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa maçı ile ilgili son durumu açıkladı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının ertelenmesi talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ayrıca A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesindeki hazırlıklarına da değindi.

Büyükekşi, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçının 6 Nisan'a alındığı iddialarının doğru olmadığını belirtti. Fenerbahçe'nin maçın ertelenmesi talebi üzerine değerlendirme sürecinde olduklarını ifade etti. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili soruya ise "Bu konuyla ilgili şu anda bir şey söylemeyeceğim. Gündemimiz milli takım." şeklinde cevap verdi.

Milli takımın EURO 2024 öncesinde iki hazırlık maçına çıkacağını belirten Büyükekşi, bu maçların önemine değindi. Avrupa Şampiyonası'nın Almanya'da yapılacak olmasının heyecan verici olduğunu ve Türk Milli Takımı'nın en genç takımlardan biri olduğunu vurguladı. Bu durumun takıma avantaj sağlayacağını dile getirdi. Ayrıca, milli takımın dostluk maçlarının önemine değinerek, Macaristan Milli Takımı ile yapılacak maçın dostluk ve kardeşlik ilişkilerini pekiştireceğini belirtti.

Büyükekşi, milli takımın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın lig maçlarını izleyerek ve yurt dışındaki futbolcuları takip ederek yeni oyuncular keşfettiğini ifade etti. Bu kapsamda Can Uzun'un milli takıma katılmasının önemli bir kazanç olduğunu belirtti ve Montella ile Hamit Altıntop'a teşekkür etti. Almanya Milli Takımı'na gitme olasılığı bulunan Can Uzun'un Türk Milli Takımı'na katılmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.