TİMBİR’i aydınlık bir gelecek bekliyor

Güncel 27.09.2023 - 15:35, Güncelleme: 27.09.2023 - 15:35
 

TİMBİR’i aydınlık bir gelecek bekliyor

ANKHABER / Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Seyfullah Hacımüftüoğlu riyasetinde Ankara düzenlenen programda TİMBİR üyeleri ve (BHA) Birlik Haber Ajansı'nın çalışanları bir araya geldi.
Bazı illerin TİMBİR temsilcileri ve Bölge Başkanlarının katıldığı programda, TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birliğin kuruluş sürecini anlattıktan sonra Yüksek İstişare Kurulunun Başkan ve üyelerini tanıttı. Toplantıya katılanlar arasında önceki üç dönemde Ankara Milletvekilliği yapan Başkan Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan, ATO Başkanı Gürsel Baran, ATO Başkan Yardımcısı, TKKB / AKK ve ANKA-DER Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da bulunuyordu. Başta TİMBİR Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Seyfullah Hacımüftüoğlu ve üyeler olmak üzere katılımcıların büyük bölümü TİMBİR ile ilgili değerlendirmelerini dile getirdi. Ortak görüş: İnternet medyasının yeniden şekillendiği bu günlerde TİMBİR’e büyük görev düşüyor. Türk Dünyası Gazeteciler Federasyon Başkanı Menderes Demir; Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, TİMBİR Bölge Temsilcisi Ercihan Çakmak’ın yanı sıra ANKHABER Gazetesinin Sahibi Dursun Erkılıç da programa katılanlar arasındaydı. 50’nin üzerinde il temsilcisi ve bölge başkanı TİMBİR'in geleceğine ve yapacağı projelere ilişkin görüş ve önerilerde bulundu.
ANKHABER / Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Seyfullah Hacımüftüoğlu riyasetinde Ankara düzenlenen programda TİMBİR üyeleri ve (BHA) Birlik Haber Ajansı'nın çalışanları bir araya geldi.

Bazı illerin TİMBİR temsilcileri ve Bölge Başkanlarının katıldığı programda, TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birliğin kuruluş sürecini anlattıktan sonra Yüksek İstişare Kurulunun Başkan ve üyelerini tanıttı.

Toplantıya katılanlar arasında önceki üç dönemde Ankara Milletvekilliği yapan Başkan Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan, ATO Başkanı Gürsel Baran, ATO Başkan Yardımcısı, TKKB / AKK ve ANKA-DER Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da bulunuyordu.

Başta TİMBİR Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Seyfullah Hacımüftüoğlu ve üyeler olmak üzere katılımcıların büyük bölümü TİMBİR ile ilgili değerlendirmelerini dile getirdi. Ortak görüş: İnternet medyasının yeniden şekillendiği bu günlerde TİMBİR’e büyük görev düşüyor.

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyon Başkanı Menderes Demir; Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, TİMBİR Bölge Temsilcisi Ercihan Çakmak’ın yanı sıra ANKHABER Gazetesinin Sahibi Dursun Erkılıç da programa katılanlar arasındaydı.

50’nin üzerinde il temsilcisi ve bölge başkanı TİMBİR'in geleceğine ve yapacağı projelere ilişkin görüş ve önerilerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.