TOKFED’den Tokat Valisi Köklü’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti ve önemli bir toplantı

Yerel 10.08.2024 - 16:07, Güncelleme: 10.08.2024 - 16:07
 

TOKFED’den Tokat Valisi Köklü’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti ve önemli bir toplantı

TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tokat Valisi Abdullah Köklü'yü makamında ziyaret ederek çalışmalarını anlattı ve görevinde başarılar diledi. Tokat’ın tanıtımı için de toplantı yapıldı.
ANKHABER Başkent Ankara’nın önemli sivil toplum ve hemşehri çatı kuruluşlarından biri olan Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED), Başkent Ankara Meclisi üyesi olarak önemli çalışmalara imza atıyor. Ankara’daki Tokatlıların birliği, dirliği, dayanışması için çalışan TOKFED, Tokat ile bağını da hep diri tutuyor. Tokat milletvekilleri ve şehri yönetenler ile bağ ve bağlantılar da sürdürülüyor. Bu kapsamda TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tokat Valisi Abdullah Köklü'yü makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak ANKHABER’e değerlendirmelerde bulunan Kamil Dündaroğlu şunları söyledi: “Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED) Yönetim Kurulu olarak; Tokat Valisi Sayın Abdullah Köklü'yü Valilik Makamında ziyaret ederek kutladık. Ziyaretimiz esnasında; 2024 Ekim ayı sonunda, Ankara'da yapılacak olan Tokat Tanıtım Günleri (Tokat Kültür ve Sanat Etkinlikleri) hakkında Sayın Valimizi bilgilendirdik. Özgeçmişi ile güven veren Sayın Valimize başarılarının devamını diliyor, saygılar sunuyoruz. Sayın Valimizi ziyaretimiz sonrasında da; Vali Yardımcımız Sayın Harun Kazez Başkanlığında yapılan Tokat İl Tanıtım Kurulu toplantısına katılarak; Tokat Tanıtım Günleri (Kültür ve Sanat Etkinlikleri) ile ilgili çalışmalarımız hakkında; toplantı heyetini bilgilendirdik. Bugüne kadar yaptığımız kültürel ve sosyal etkinliklerimizde olduğu gibi, günümüz itibarıyla da hemşehri STK'larımızla birlikte; Tarih ve Kültür Kenti Tokat'ın 6 milyon Ankaralıya ve Türkiye kamuoyuna tüm değerleriyle tanıtılması için çalışmalarımız devam edecektir. Bu arada bazı dostlarla da görüşme olanağı bulduk. Tokat için gönüllerin bir olduğu etkinliklerde ve güzelliklerde birlikte olmak dileğiyle herkese saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz.”
TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tokat Valisi Abdullah Köklü'yü makamında ziyaret ederek çalışmalarını anlattı ve görevinde başarılar diledi. Tokat’ın tanıtımı için de toplantı yapıldı.

ANKHABER

Başkent Ankara’nın önemli sivil toplum ve hemşehri çatı kuruluşlarından biri olan Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED), Başkent Ankara Meclisi üyesi olarak önemli çalışmalara imza atıyor.

Ankara’daki Tokatlıların birliği, dirliği, dayanışması için çalışan TOKFED, Tokat ile bağını da hep diri tutuyor.

Tokat milletvekilleri ve şehri yönetenler ile bağ ve bağlantılar da sürdürülüyor.

Bu kapsamda TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tokat Valisi Abdullah Köklü'yü makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak ANKHABER’e değerlendirmelerde bulunan Kamil Dündaroğlu şunları söyledi:

Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED) Yönetim Kurulu olarak; Tokat Valisi Sayın Abdullah Köklü'yü Valilik Makamında ziyaret ederek kutladık. Ziyaretimiz esnasında; 2024 Ekim ayı sonunda, Ankara'da yapılacak olan Tokat Tanıtım Günleri ( Tokat Kültür ve Sanat Etkinlikleri) hakkında Sayın Valimizi bilgilendirdik. Özgeçmişi ile güven veren Sayın Valimize başarılarının devamını diliyor, saygılar sunuyoruz. Sayın Valimizi ziyaretimiz sonrasında da; Vali Yardımcımız Sayın Harun Kazez Başkanlığında yapılan Tokat İl Tanıtım Kurulu toplantısına katılarak; Tokat Tanıtım Günleri (Kültür ve Sanat Etkinlikleri) ile ilgili çalışmalarımız hakkında; toplantı heyetini bilgilendirdik.

Bugüne kadar yaptığımız kültürel ve sosyal etkinliklerimizde olduğu gibi, günümüz itibarıyla da hemşehri STK'larımızla birlikte; Tarih ve Kültür Kenti Tokat'ın 6 milyon Ankaralıya ve Türkiye kamuoyuna tüm değerleriyle tanıtılması için çalışmalarımız devam edecektir. Bu arada bazı dostlarla da görüşme olanağı bulduk. Tokat için gönüllerin bir olduğu etkinliklerde ve güzelliklerde birlikte olmak dileğiyle herkese saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.