TRT'den 18 Mart'a özel yayınlar

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.03.2024 - 13:05, Güncelleme: 17.03.2024 - 13:05
 

TRT'den 18 Mart'a özel yayınlar

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümüne ilişkin özel içerikler, TRT platformlarında izleyici ve dinleyicilerle buluşturulacak.
TRT'nin yaptığı açıklamaya göre, bu özel gün ve zaferin anısına düzenlenen programlar, TRT Haber ekranlarında yer alacak. Ayrıca, TRT World ve TRT Arabi kanallarında da Çanakkale Zaferi'nin dünya geneline aktarılması için özel haberler ve canlı bağlantılar gerçekleştirilecek. "Teşkilat" adlı dizi, Çanakkale ve Ankara'da çekilen sahneleriyle birlikte TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak. TRT 2 kanalında ise gün boyunca Çanakkale Zaferi'ne dair özel içerikler sunulacak. "Koleksiyoner" programında, Seyit Ahmet Sılay'ın Çanakkale Savaşı'na dair koleksiyonu incelenecek. "Tarihin Ruhu" programı, Çanakkale cephesinde çekilmiş tarihi görüntüleri ele alacak. Ayrıca, "Seddülbahir 32 Saat" belgeseli, 18 Mart'ta TRT 2'de izleyicilerle buluşacak. Çanakkale Savaşı'nda yer alan kahramanların hikayelerini anlatan belgesel serisi, TRT Belgesel, TRT Türk ve TRT Kürdi kanallarında yayınlanacak. TRT Diyanet Çocuk kanalında, Pırıl'ın Çanakkale Zaferi özel bölümü çocuklarla buluşacak. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılına özel müzikal etkinlikler de TRT Müzik ve TRT İstanbul Radyosu'nda dinleyicilerle buluşacak. TRT Radyoları ise gün boyunca özel konserler, programlar ve söyleşilerle dinleyicilere seslenecek.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümüne ilişkin özel içerikler, TRT platformlarında izleyici ve dinleyicilerle buluşturulacak.

TRT'nin yaptığı açıklamaya göre, bu özel gün ve zaferin anısına düzenlenen programlar, TRT Haber ekranlarında yer alacak. Ayrıca, TRT World ve TRT Arabi kanallarında da Çanakkale Zaferi'nin dünya geneline aktarılması için özel haberler ve canlı bağlantılar gerçekleştirilecek.

"Teşkilat" adlı dizi, Çanakkale ve Ankara'da çekilen sahneleriyle birlikte TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

TRT 2 kanalında ise gün boyunca Çanakkale Zaferi'ne dair özel içerikler sunulacak. "Koleksiyoner" programında, Seyit Ahmet Sılay'ın Çanakkale Savaşı'na dair koleksiyonu incelenecek.

"Tarihin Ruhu" programı, Çanakkale cephesinde çekilmiş tarihi görüntüleri ele alacak. Ayrıca, "Seddülbahir 32 Saat" belgeseli, 18 Mart'ta TRT 2'de izleyicilerle buluşacak.

Çanakkale Savaşı'nda yer alan kahramanların hikayelerini anlatan belgesel serisi, TRT Belgesel, TRT Türk ve TRT Kürdi kanallarında yayınlanacak.

TRT Diyanet Çocuk kanalında, Pırıl'ın Çanakkale Zaferi özel bölümü çocuklarla buluşacak.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılına özel müzikal etkinlikler de TRT Müzik ve TRT İstanbul Radyosu'nda dinleyicilerle buluşacak.

TRT Radyoları ise gün boyunca özel konserler, programlar ve söyleşilerle dinleyicilere seslenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.