Turgut Altınok: Ankara'ya çok eser kazandıracağız

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.03.2024 - 19:54, Güncelleme: 04.03.2024 - 19:54
 

Turgut Altınok: Ankara'ya çok eser kazandıracağız

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Cumhur İttifakı Çayırhan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri Asuman Erdoğan, Ahmet Fethan Baykoç, Leyla Şahin Usta, 27. Dönem AK Parti Ankara Nevzat Ceylan, Cumhur İttifakı Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Fatih Ünal ve MHP Nallıhan İlçe Başkanı Ferhat Efe katıldı. BİLİM MERKEZİ SÖZÜ... Altınok, Çayırhan’a 31 Mart’tan sonra ihtiyacı olan tüm hizmetlerin ulaşacağını belirterek, “Çayırhanlı vatandaşlarımıza bilim merkezi, uzay çadırı, ücretsiz lunapark, kütüphane, kapalı spor tesisleri, yüzme havuzu, engelli eğitim merkezi yapacağız. Hanımlarımıza da meslek edindirme kursları açacağız. Çayırhan’a çok eser kazandıracağız” dedi. Çayırhan’daki termik santral çalışanlarının ulaşım sorunlarına dikkat çeken Altınok, Nallıhan Belediyesi’nin bu sorunu çözmek için bir feribot aldığını, bir feribotun çalışanların ulaşım sorununa çare olamadığını anlattı. Altınok, “31 Mart’tan sonra Çayırhan termik santralinde çalışanların ulaşım çilesi bitecek. Daha büyük bir feribot alacağız ve Çayırhanlı hemşehrilerimizin kullanımına vereceğiz. Çayırhanlı balıkçılarımızı da unutmadık. Balıkçılarımıza her yıl 500 litre mazot ve ağ desteğinde bulunacağız” diye konuştu.
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Cumhur İttifakı Çayırhan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri Asuman Erdoğan, Ahmet Fethan Baykoç, Leyla Şahin Usta, 27. Dönem AK Parti Ankara Nevzat Ceylan, Cumhur İttifakı Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Fatih Ünal ve MHP Nallıhan İlçe Başkanı Ferhat Efe katıldı.

BİLİM MERKEZİ SÖZÜ...

Altınok, Çayırhan’a 31 Mart’tan sonra ihtiyacı olan tüm hizmetlerin ulaşacağını belirterek, “Çayırhanlı vatandaşlarımıza bilim merkezi, uzay çadırı, ücretsiz lunapark, kütüphane, kapalı spor tesisleri, yüzme havuzu, engelli eğitim merkezi yapacağız. Hanımlarımıza da meslek edindirme kursları açacağız. Çayırhan’a çok eser kazandıracağız” dedi.

Çayırhan’daki termik santral çalışanlarının ulaşım sorunlarına dikkat çeken Altınok, Nallıhan Belediyesi’nin bu sorunu çözmek için bir feribot aldığını, bir feribotun çalışanların ulaşım sorununa çare olamadığını anlattı. Altınok, “31 Mart’tan sonra Çayırhan termik santralinde çalışanların ulaşım çilesi bitecek. Daha büyük bir feribot alacağız ve Çayırhanlı hemşehrilerimizin kullanımına vereceğiz. Çayırhanlı balıkçılarımızı da unutmadık. Balıkçılarımıza her yıl 500 litre mazot ve ağ desteğinde bulunacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.