Türk milletinin onurlu direnişi: 18 Mart Çanakkale Zaferi

Güncel (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 17.03.2024 - 09:40, Güncelleme: 17.03.2024 - 09:40
 

Türk milletinin onurlu direnişi: 18 Mart Çanakkale Zaferi

Türk milletinin tarih sahnesindeki onurlu direnişinin simgelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz...
Çanakkale Savaşı'nın dönüm noktası olan bu zafer, Türk milletinin vatan topraklarını koruma, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığını tüm dünyaya göstermişti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Türkiye genelinde birçok etkinlik düzenlendi. Anma programları, resmi törenler ve anma geceleriyle Türk milleti, Çanakkale'de destan yazan kahramanları bir kez daha anarak onların aziz hatıralarını yaşattı. Başta Çanakkale olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehitlikler ziyaret edildi, dualar okundu ve şehitler için fatihalar gönderildi. Tarihin unutulmaz sayfalarından biri olan Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içinde gösterdiği büyük kahramanlıkla yazılmış, Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığını tüm dünyaya kanıtlamıştı. Bugün de milletimiz, Çanakkale ruhunu yaşatarak, vatan sevgisi ve milli birlik bilincini gelecek nesillere aktarmaya devam ediyor. Çanakkale ruhu, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini gösteren eşsiz bir mirastır.
Türk milletinin tarih sahnesindeki onurlu direnişinin simgelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz...

Çanakkale Savaşı'nın dönüm noktası olan bu zafer, Türk milletinin vatan topraklarını koruma, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığını tüm dünyaya göstermişti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Türkiye genelinde birçok etkinlik düzenlendi. Anma programları, resmi törenler ve anma geceleriyle Türk milleti, Çanakkale'de destan yazan kahramanları bir kez daha anarak onların aziz hatıralarını yaşattı.

Başta Çanakkale olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehitlikler ziyaret edildi, dualar okundu ve şehitler için fatihalar gönderildi.

Tarihin unutulmaz sayfalarından biri olan Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içinde gösterdiği büyük kahramanlıkla yazılmış, Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığını tüm dünyaya kanıtlamıştı.

Bugün de milletimiz, Çanakkale ruhunu yaşatarak, vatan sevgisi ve milli birlik bilincini gelecek nesillere aktarmaya devam ediyor. Çanakkale ruhu, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini gösteren eşsiz bir mirastır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.