Orhan Kemal Erkılıç
Köşe Yazarı
Orhan Kemal Erkılıç
 

Şampiyon İtalya, kazanan Ankara

Voleybol kenti Ankara, yine harika bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 2022 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi ile dünyanın en iyi 8 kadın milli voleybol takımı Ankara’da buluştu. Şampiyon hak eden İtalya; kazanan ise harika bir organizasyona ev sahipliği yapan Ankara oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve yönetimini, federasyon çalışanları ile gönüllü ordusunu da kutlamak gerekiyor. Çok iyi bir iş çıkardı herkes… Elbete Ankaralılar’a da ayrı bir parantez açmak gerek. Müthiş bir taraftarlık örneği ve çok iyi ev sahipliği yaptı başkentli voleybol severler. Onların itici gücü ile Filenin Sultanları böylesine önemli bir organizasyonu 4’üncü olarak tamamladı. Evet kızlar daha çok çalışmalı; evet rakibi yıkıcı isimler olmalı ama onların hakkı da yenmemeli! Eleştiriler çok; onlar olmadan olmaz ama doğruyu ve yanlışı ayırt etmek değerli başkan Mehmet Akif Üstündağ’a düşecek. Sporun her branşında bizi dünyanın üst sıralarına taşıyacak değerlerimizi iyi tespit etmeli ve her konuda mutlaka işi bilenlerle çalışmalıyız. İşi bilen hem kendini hem de bulunduğu yeri yukarı taşır. Son teşekkür de sevgili Mert Bülent Uçma’ya… Hem fotoğrafları hem de bizlere olan yardımları için.
Ekleme Tarihi: 21 Temmuz 2022 - Perşembe

Şampiyon İtalya, kazanan Ankara

Voleybol kenti Ankara, yine harika bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

2022 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi ile dünyanın en iyi 8 kadın milli voleybol takımı Ankara’da buluştu. Şampiyon hak eden İtalya; kazanan ise harika bir organizasyona ev sahipliği yapan Ankara oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve yönetimini, federasyon çalışanları ile gönüllü ordusunu da kutlamak gerekiyor. Çok iyi bir iş çıkardı herkes…

Elbete Ankaralılar’a da ayrı bir parantez açmak gerek. Müthiş bir taraftarlık örneği ve çok iyi ev sahipliği yaptı başkentli voleybol severler. Onların itici gücü ile Filenin Sultanları böylesine önemli bir organizasyonu 4’üncü olarak tamamladı. Evet kızlar daha çok çalışmalı; evet rakibi yıkıcı isimler olmalı ama onların hakkı da yenmemeli!

Eleştiriler çok; onlar olmadan olmaz ama doğruyu ve yanlışı ayırt etmek değerli başkan Mehmet Akif Üstündağ’a düşecek.

Sporun her branşında bizi dünyanın üst sıralarına taşıyacak değerlerimizi iyi tespit etmeli ve her konuda mutlaka işi bilenlerle çalışmalıyız. İşi bilen hem kendini hem de bulunduğu yeri yukarı taşır.

Son teşekkür de sevgili Mert Bülent Uçma’ya… Hem fotoğrafları hem de bizlere olan yardımları için.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.