Dursun Erkılıç
Köşe Yazarı
Dursun Erkılıç
 

Levent Koç ile bambaşka bir Haymana doğuyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın desteği ve himayesinde, Halil İbrahim Yılmaz’ın Başkanlığında ses getiren çalışma ve etkinliklere imza atan Ankara Kent Konseyi, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 103. Yıl Dönümü Etkinliklerinin başlamasıyla ilgili toplantıya da ev sahipliği yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile birlikte çok sayıda gazetecinin de katıldığı toplantı öncesinde, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ile kısa bir röportaj yapma fırsatı buldum. DEĞİŞEN, DÖNÜŞEN HAYMANA Öncelikle şunu söylemek isterim: Kısa süre içinde bambaşka bir Haymana göreceğiz… Bunun en büyük sebebi, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın da desteği ile çalışmalarını yoğunlaştıran Haymana Belediye Başkanı Levent Koç’un Projeleri… Başkan Koç’un projelerini tarım hayvancılık ve turizm çerçevesinde özetlemek mümkün ama bunların dışına taşan hatta Haymana’yı aşan planlar, projeler de var… Ankara’nın alan olarak en büyük ikinci ilçesi olan Haymana öylesine büyük tarım ve hayvancılık potansiyeline sahip ki, bu alanda belediye olarak her türlü hizmeti sunduklarını belirtti. YAPILAN VE YAPILACAK ÇOK İŞ VAR Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Genel Sekreter Reşit Serhat Taşkınsu ile Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın katıldığı Sakarya Meydan Muharebesi’nin 103. Yıl Dönümü Etkinlikleri Tanıtım Toplantısı öncesi konuştuğumuz Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, göreve geldiği günden bu yana ilçenin gelişimini hızlandırmak ve halkın yaşam kalitesini artırmak amacıyla çeşitli projelere imza attığı biliniyor. Başkan Koç, sosyal, kültürel, altyapı ve turizm alanlarında birçok çalışma yürütürken öne çıkan projeleri ve çalışmaları şöyle özetlemek mümkün: - Haymana Termal Turizminin Geliştirilmesi… - Altyapı ve Çevre Düzenleme Çalışmaları… - Sosyal ve Kültürel Projeler… - Tarım ve Hayvancılığın Desteklenmesi… - Eğitim ve Sağlık Yatırımları… HAYMANA’DA PARA HARCANABİLECEK! Levent Koç’un liderliğinde hayata geçirilen bu projeler, Haymana’nın hem ekonomik hem de sosyal anlamda kalkınmasına önemli katkılar sağlıyor. Başkan Koç’un ilçeyi daha yaşanabilir bir yer haline getirme hedefi, onun, “Haymana gezilip görülebilecek, para harcanabilecek yer halini alacak” sözleriyle daha bir anlam ve önem kazanıyor. PROJELER VE YATIRIMLAR ÇOK FAZLA Gölet, durak, kapalı çarşı, 12 dönüm alan üzerine iki açık iki de kapalı düğün salonu yapılacak olması… Başta ödüllü beş yıldızlı Grannos Thermal’in genişletilmesi ve dört yıldızlı 6 otel bulunması… Haymana adına müjdeli haberler olarak öne çıkıyor. Başkan Levent Koç, görev süresi içinde ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın da desteğiyle bambaşka bir Haymana oluşumunu sağlayacak görünüyor…
Ekleme Tarihi: 25 Ağustos 2024 - Pazar

Levent Koç ile bambaşka bir Haymana doğuyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın desteği ve himayesinde, Halil İbrahim Yılmaz’ın Başkanlığında ses getiren çalışma ve etkinliklere imza atan Ankara Kent Konseyi, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 103. Yıl Dönümü Etkinliklerinin başlamasıyla ilgili toplantıya da ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile birlikte çok sayıda gazetecinin de katıldığı toplantı öncesinde, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ile kısa bir röportaj yapma fırsatı buldum.

DEĞİŞEN, DÖNÜŞEN HAYMANA

Öncelikle şunu söylemek isterim: Kısa süre içinde bambaşka bir Haymana göreceğiz…

Bunun en büyük sebebi, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın da desteği ile çalışmalarını yoğunlaştıran Haymana Belediye Başkanı Levent Koç’un Projeleri…

Başkan Koç’un projelerini tarım hayvancılık ve turizm çerçevesinde özetlemek mümkün ama bunların dışına taşan hatta Haymana’yı aşan planlar, projeler de var…

Ankara’nın alan olarak en büyük ikinci ilçesi olan Haymana öylesine büyük tarım ve hayvancılık potansiyeline sahip ki, bu alanda belediye olarak her türlü hizmeti sunduklarını belirtti.

YAPILAN VE YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Genel Sekreter Reşit Serhat Taşkınsu ile Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın katıldığı Sakarya Meydan Muharebesi’nin 103. Yıl Dönümü Etkinlikleri Tanıtım Toplantısı öncesi konuştuğumuz Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, göreve geldiği günden bu yana ilçenin gelişimini hızlandırmak ve halkın yaşam kalitesini artırmak amacıyla çeşitli projelere imza attığı biliniyor.

Başkan Koç, sosyal, kültürel, altyapı ve turizm alanlarında birçok çalışma yürütürken öne çıkan projeleri ve çalışmaları şöyle özetlemek mümkün:

- Haymana Termal Turizminin Geliştirilmesi…

- Altyapı ve Çevre Düzenleme Çalışmaları…

- Sosyal ve Kültürel Projeler…

- Tarım ve Hayvancılığın Desteklenmesi…

- Eğitim ve Sağlık Yatırımları…

HAYMANA’DA PARA HARCANABİLECEK!

Levent Koç’un liderliğinde hayata geçirilen bu projeler, Haymana’nın hem ekonomik hem de sosyal anlamda kalkınmasına önemli katkılar sağlıyor.

Başkan Koç’un ilçeyi daha yaşanabilir bir yer haline getirme hedefi, onun, “Haymana gezilip görülebilecek, para harcanabilecek yer halini alacak” sözleriyle daha bir anlam ve önem kazanıyor.

PROJELER VE YATIRIMLAR ÇOK FAZLA

Gölet, durak, kapalı çarşı, 12 dönüm alan üzerine iki açık iki de kapalı düğün salonu yapılacak olması…

Başta ödüllü beş yıldızlı Grannos Thermal’in genişletilmesi ve dört yıldızlı 6 otel bulunması…

Haymana adına müjdeli haberler olarak öne çıkıyor.

Başkan Levent Koç, görev süresi içinde ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın da desteğiyle bambaşka bir Haymana oluşumunu sağlayacak görünüyor…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.