Orhan Kemal Erkılıç
Köşe Yazarı
Orhan Kemal Erkılıç
 

Yavuz Ağıralioğlu ve millete umut olma hayali

Türkiye’nin ikinci yüzyılı pek çok alanda olduğu gibi siyasi tarih açısından da yeniliklere ve önemli gelişmelere sahne olacak. Cumhuriyet’in ilk yüzyılını dünya tarihine damga vurarak tamamladık; şimdi sıra Türkiye’nin ikinci yüzyılında… Bu yüzyılın önemli siyasi figürlerinden biri olmaya aday olan ve yeni partisi için geri sayıma başlayan Yavuz Ağıralioğlu ile ülke siyaseti, parti çalışmaları ve geleceğe dair bir sohbet gerçekleştirdik. Ağıralioğlu da Türk siyasetinde sıklıkla duyduğumuz sözlerin çoğunun bir tekrardan ibaret olduğunu belirtiyor. Farklı bir dil, farklı bir üslup… Milletin yenilikten çok umuda ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekerek, toplumun değişim beklentilerini karşılayacak bir dil ve üslup benimsemek gerektiğini vurguluyor. Türkiye’nin mevcut siyasi yapısının gözden geçirilmesi ve daha kapsayıcı bir anlayışla yola çıkılması gerektiği mesajını veriyor. 28 Ekim’de parti kuruluş dilekçesini vermeye hazırlanan Ağıralioğlu, il teşkilatlarıyla ilgili çalışmaların ise sürdüğünü belirtiyor. Ağıralioğlu, çalışma ofisinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen konuklarını tek tek karşılıyor ve hepsiyle sohbet ediyor. Millet için siyaset… Memleketin sorunlarına duyarlı bir anlayış ve toplumun ihtiyaçlarını önceleyen bir programla yola çıktığının altını çizen Yavuz Ağıralioğlu ve ekibi, partilerle kavga etmeden, milletin yararına mücadele eden bir siyasi anlayışa sahip olacaklarını söyledi ve ekledi; “Millete umut olmak istiyoruz…” Yavuz Ağıralioğlu ve yeni partisi şimdiden önce memlekete, sonra partiye hayırlı olsun!
Ekleme Tarihi: 09 Ekim 2024 - Çarşamba

Yavuz Ağıralioğlu ve millete umut olma hayali

Türkiye’nin ikinci yüzyılı pek çok alanda olduğu gibi siyasi tarih açısından da yeniliklere ve önemli gelişmelere sahne olacak.

Cumhuriyet’in ilk yüzyılını dünya tarihine damga vurarak tamamladık; şimdi sıra Türkiye’nin ikinci yüzyılında…

Bu yüzyılın önemli siyasi figürlerinden biri olmaya aday olan ve yeni partisi için geri sayıma başlayan Yavuz Ağıralioğlu ile ülke siyaseti, parti çalışmaları ve geleceğe dair bir sohbet gerçekleştirdik.

Ağıralioğlu da Türk siyasetinde sıklıkla duyduğumuz sözlerin çoğunun bir tekrardan ibaret olduğunu belirtiyor.

Farklı bir dil, farklı bir üslup…

Milletin yenilikten çok umuda ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekerek, toplumun değişim beklentilerini karşılayacak bir dil ve üslup benimsemek gerektiğini vurguluyor. Türkiye’nin mevcut siyasi yapısının gözden geçirilmesi ve daha kapsayıcı bir anlayışla yola çıkılması gerektiği mesajını veriyor.

28 Ekim’de parti kuruluş dilekçesini vermeye hazırlanan Ağıralioğlu, il teşkilatlarıyla ilgili çalışmaların ise sürdüğünü belirtiyor. Ağıralioğlu, çalışma ofisinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen konuklarını tek tek karşılıyor ve hepsiyle sohbet ediyor.

Millet için siyaset…

Memleketin sorunlarına duyarlı bir anlayış ve toplumun ihtiyaçlarını önceleyen bir programla yola çıktığının altını çizen Yavuz Ağıralioğlu ve ekibi, partilerle kavga etmeden, milletin yararına mücadele eden bir siyasi anlayışa sahip olacaklarını söyledi ve ekledi; “Millete umut olmak istiyoruz…”

Yavuz Ağıralioğlu ve yeni partisi şimdiden önce memlekete, sonra partiye hayırlı olsun!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.