Yazarlık Okulu Başladı

Kültür-Sanat 23.10.2023 - 16:35, Güncelleme: 23.10.2023 - 16:35
 

Yazarlık Okulu Başladı

Mamak Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği işbirliğinde açılan Yazarlık Okulu derslere başladı.
Ankara’nın ilk ve tek edebiyat festivali 2.Ankara Edebiyat Festivali kapsamında açılan Yazarlık Okulu’nda ilk ders zili çaldı. İlk dersi Yazar ve Şair Mehmet Aycı verdi. Eğitimci şair yazar Hamit Gök de yazı yazmanın inceliklerini ve detaylarını yazar adayları ile paylaştı. 3 ay sürecek Yazarlık Okulu’nda 45 yazar adayı eğitim alacak. Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi’nde yapılan derslere katılan edebiyat severler; roman, öykü, deneme, şiir, senaryo, editörlük, dil ve anlatım, yazım kurgulama ve uygulama teknikleri  dersleri yanında uygulamalı metin yazma ve yorumlama eğitimi de alacak.
Mamak Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği işbirliğinde açılan Yazarlık Okulu derslere başladı.

Ankara’nın ilk ve tek edebiyat festivali 2.Ankara Edebiyat Festivali kapsamında açılan Yazarlık Okulu’nda ilk ders zili çaldı. İlk dersi Yazar ve Şair Mehmet Aycı verdi. Eğitimci şair yazar Hamit Gök de yazı yazmanın inceliklerini ve detaylarını yazar adayları ile paylaştı.

3 ay sürecek Yazarlık Okulu’nda 45 yazar adayı eğitim alacak. Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi’nde yapılan derslere katılan edebiyat severler; roman, öykü, deneme, şiir, senaryo, editörlük, dil ve anlatım, yazım kurgulama ve uygulama teknikleri  dersleri yanında uygulamalı metin yazma ve yorumlama eğitimi de alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.