Yetiş Ali Aslan’a plaket

Yerel 23.03.2024 - 09:54, Güncelleme: 23.03.2024 - 09:54
 

Yetiş Ali Aslan’a plaket

Fen İşleri Daire Başkanı Yetiş Ali Aslan’a engellilere desteğinden dolayı plaket takdim edildi.
Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engelli ve dezavantajlı gruplara ilgisini, desteğini esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Kent Estetik Daire Başkanı, yeni Fen İşleri Daire Başkanı Yetiş Ali Aslan’a plaket takdim etti. Ali Daştan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Bugün bizleri gece gündüz demeden yalnız bırakmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Kent Estetik Daire Başkanı olan şimdi ise Fen İşleri Daire Başkanı olarak atanan sayın Yetiş Ali Aslan’a engelli ve dezavantajlı guruplara göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettim. Kendisine engelli hak savunucuları Tüm Engelliler ve Engelli Hakları Federasyonu adına plaketimizi taktim ettim. Sayın Başkana yeni atanmış olduğu Fen İşleri Daire Başkanlığı görevinde de başarılar diliyoruz. Kendisi ile her daim çalışmaktan şeref duyarız. Yolun ve yolumuz açık olsun Başkanım.”
Fen İşleri Daire Başkanı Yetiş Ali Aslan’a engellilere desteğinden dolayı plaket takdim edildi.

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engelli ve dezavantajlı gruplara ilgisini, desteğini esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Kent Estetik Daire Başkanı, yeni Fen İşleri Daire Başkanı Yetiş Ali Aslan’a plaket takdim etti.

Ali Daştan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bugün bizleri gece gündüz demeden yalnız bırakmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Kent Estetik Daire Başkanı olan şimdi ise Fen İşleri Daire Başkanı olarak atanan sayın Yetiş Ali Aslan’a engelli ve dezavantajlı guruplara göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettim. Kendisine engelli hak savunucuları Tüm Engelliler ve Engelli Hakları Federasyonu adına plaketimizi taktim ettim. Sayın Başkana yeni atanmış olduğu Fen İşleri Daire Başkanlığı görevinde de başarılar diliyoruz. Kendisi ile her daim çalışmaktan şeref duyarız. Yolun ve yolumuz açık olsun Başkanım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.