Yozgatlılar Ankara Sincan'da arabaşı içti

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.02.2024 - 13:37, Güncelleme: 12.02.2024 - 13:37
 

Yozgatlılar Ankara Sincan'da arabaşı içti

Havaların soğumasıyla en çok tercih edilen yöresel çorbalardan olan Arabaşı, Sincan'da da Yozgatlıları buluşturdu. Sohbet konusu yerel seçimler oldu...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un da katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Sincanlı Yozgatlılar, misafirlerine kış aylarının vazgeçilmez lezzeti olan meşhur Arabaşı ikram etti. Başkan Ercan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Sincan Yozgatlılar Derneği ve köy dernekleri, Sincan Fuar ve Kongre Merkezi'nde "Arabaşı" buluşması düzenledi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP Sincan İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yusuf Yurteri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nigar Koca'nın katılımıyla renkli bir etkinlik gerçekleşti. Başkan Ercan, "Sincan Yozgatlılar Derneği ve köy derneklerimize düzenledikleri bu anlamlı buluşma ve yöremizin meşhur coğrafi işaretli lezzeti Arabaşı ikramlarından dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim muhabbetimizi artırsın, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın." dedi.
Havaların soğumasıyla en çok tercih edilen yöresel çorbalardan olan Arabaşı, Sincan'da da Yozgatlıları buluşturdu. Sohbet konusu yerel seçimler oldu...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un da katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Sincanlı Yozgatlılar, misafirlerine kış aylarının vazgeçilmez lezzeti olan meşhur Arabaşı ikram etti. Başkan Ercan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Sincan Yozgatlılar Derneği ve köy dernekleri, Sincan Fuar ve Kongre Merkezi'nde "Arabaşı" buluşması düzenledi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP Sincan İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yusuf Yurteri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nigar Koca'nın katılımıyla renkli bir etkinlik gerçekleşti.

Başkan Ercan, "Sincan Yozgatlılar Derneği ve köy derneklerimize düzenledikleri bu anlamlı buluşma ve yöremizin meşhur coğrafi işaretli lezzeti Arabaşı ikramlarından dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim muhabbetimizi artırsın, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.