Ziyaret ve projelerle Başkente Kent Konseyi mührü

Ankara 13.06.2024 - 00:18, Güncelleme: 13.06.2024 - 00:18
 

Ziyaret ve projelerle Başkente Kent Konseyi mührü

ANKHABER / Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın belediye başkanlarını tebrik ziyareti devam ediyor.
Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a ziyaretler sırasında aralarında Şevket Bülent Yahnici, Ayfer Ulusoy, AKK Yürüme Kurulu üyeleri, meclis ve çalışma grubu başkanlarından oluşan yaklaşık 25 kişilik bir heyet eşlik etti. Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ve Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a kalabalık bir heyet halinde yapılan ziyaretler sırasında hem başarı dilekleri ve hayırlı olsun temennileri iletildi hem de birlikte gerçekleştirilebilecek projeler için istişarelerde bulunuldu. Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ziyaretlerin Başkent adına önemli gelişmelere vesile olacağını belirterek, görüşmelere Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu’nu ziyaret ederek başladıklarını ve sonrasında Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, daha sonra da Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ı ziyaret ettiklerini söyledi. Belediye başkanlık makamında çeşitli konular üzerine görüşmeler yapılarak iş birliği konusunda mutabık kalındı. Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Ankara kent Konseyi başkanını ve ekibini Beypazarı İlçesinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti. Ankara kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise yaptığı açıklamada, Beypazarı’nı ‘Sevgi Dili’ olarak pilot bölge ilan edeceklerini ifade etti. Kent Konseyi olarak Temmuz Ayı Toplantısını Beypazarı ilçesinde yapmayı planladıklarını vurgulayan Halil İbrahim Yılmaz, “Beypazarı bizim, Başkanımız Mansur Yavaş dolayısıyla da önemli bir yerdir. Bütün Kent Konseyi bileşenleri Beypazarı için gönüllü olarak çalışacaklar. Sayın Özer başkana gönüllü olarak binlerce arkadaşımız katkı sunacak. Buradaki iyi uygulama Türkiye’nin her yerine yayılacak. Bu örnek uygulama için Türkiye’ye çağrı yapacağız” dedi. Beypazarı Belediyesi ziyaretle ilgili görüntülü paylaşım yaparak şu ifadeleri paylaştı: “Ankara Kent Konseyi Başkanı Sayın Halil İbrahim Yılmaz ve 25 kişilik Yürütme Kurulu üyeleri ilçemizi ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyarette, şehrimizin kültürel ve turistik potansiyelini daha da güçlendirmek adına çeşitli kararlar aldık.”
ANKHABER / Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın belediye başkanlarını tebrik ziyareti devam ediyor.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a ziyaretler sırasında aralarında Şevket Bülent Yahnici, Ayfer Ulusoy, AKK Yürüme Kurulu üyeleri, meclis ve çalışma grubu başkanlarından oluşan yaklaşık 25 kişilik bir heyet eşlik etti.

Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ve Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a kalabalık bir heyet halinde yapılan ziyaretler sırasında hem başarı dilekleri ve hayırlı olsun temennileri iletildi hem de birlikte gerçekleştirilebilecek projeler için istişarelerde bulunuldu.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ziyaretlerin Başkent adına önemli gelişmelere vesile olacağını belirterek, görüşmelere Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu’nu ziyaret ederek başladıklarını ve sonrasında Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, daha sonra da Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ı ziyaret ettiklerini söyledi.

Belediye başkanlık makamında çeşitli konular üzerine görüşmeler yapılarak iş birliği konusunda mutabık kalındı.

Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Ankara kent Konseyi başkanını ve ekibini Beypazarı İlçesinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Ankara kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise yaptığı açıklamada, Beypazarı’nı ‘Sevgi Dili’ olarak pilot bölge ilan edeceklerini ifade etti.

Kent Konseyi olarak Temmuz Ayı Toplantısını Beypazarı ilçesinde yapmayı planladıklarını vurgulayan Halil İbrahim Yılmaz, Beypazarı bizim, Başkanımız Mansur Yavaş dolayısıyla da önemli bir yerdir. Bütün Kent Konseyi bileşenleri Beypazarı için gönüllü olarak çalışacaklar. Sayın Özer başkana gönüllü olarak binlerce arkadaşımız katkı sunacak. Buradaki iyi uygulama Türkiye’nin her yerine yayılacak. Bu örnek uygulama için Türkiye’ye çağrı yapacağız” dedi.

Beypazarı Belediyesi ziyaretle ilgili görüntülü paylaşım yaparak şu ifadeleri paylaştı:

“Ankara Kent Konseyi Başkanı Sayın Halil İbrahim Yılmaz ve 25 kişilik Yürütme Kurulu üyeleri ilçemizi ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyarette, şehrimizin kültürel ve turistik potansiyelini daha da güçlendirmek adına çeşitli kararlar aldık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.