Başkent Market ile ucuz et özellikle emekliyi sevindiriyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.03.2024 - 12:06, Güncelleme: 28.03.2024 - 12:06
 

Başkent Market ile ucuz et özellikle emekliyi sevindiriyor

Ankara'da Ramazan ayı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ucuz et satışı Başkent Marketler aracılığıyla vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Özellikle emekliler uygulamadan memnun...
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), zorlu ekonomik koşullarda vatandaşların yanında olmayı sürdürerek Ramazan ayında başlattığı uygun fiyatlı et satışı projesi büyük ilgi görüyor. Başkent Market şubeleri ve Başkent Mobil Market otobüsleri aracılığıyla gerçekleştirilen bu uygulama sayesinde, ilk 15 günde toplamda 81 ton 854 kilogram kırmızı ve beyaz et satıldı. Başkentlilerin daha uygun fiyatlarla temel gıdaya erişimini sağlamak amacıyla harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda et tüketimini teşvik ediyor. Yüzde 100 yerli besi hayvanlarından elde edilen ürünler, Başkent Market şubelerinde ve dolaşan Başkent Mobil Market aracılığıyla vatandaşlara sunuluyor. Bu süreçte, Başkent Market Şubeleri ve Başkent Mobil Market otobüsü vasıtasıyla sunulan uygun fiyatlı yerli etlerin ilk 15 günde 81 ton 854 kilogramlık satışı gerçekleştirilerek, projenin başarısı gözler önüne serildi. "EMEKLİYİM VE GÜZEL BİR OLAY OLDU" Batıkent Atlantis ile Kızılay Başkent Market şubeleri ve Elmadağ ile Akyurt ilçelerinde uygun fiyatlı et alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar uygulama için Ankara Büyükşehir Belediyesine ve Mansur Yavaş’a teşekkür ederken duygularını şu sözlerle dile getirdi:  -Hüseyin Sabit: “Mansur Başkan’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Halkımız maddi açıdan zayıfladı. İmkânlar çok zorluyor insanları. Emekliyim 11 bin lira maaşım var. Böyle hizmetler gelince de mecburen uygun fiyata et alıyoruz. Bu tür hizmetlerin devamlı olmasını isteriz. Sağ olsun Başkan’ımız bu işe el attı, garibanın elinden tuttu, yoksulun yanında yer aldı.” -Mehmet Gürbüz: “Çok güzel bir hizmet. Neredeyse yarı fiyatına et alıyorum. Emekliyim ve bizim için çok güzel bir olay oldu.” -Nazmi Dikeç: “Vatandaşta para yok. Halk nerede uygun fiyatlı ürün varsa orayı tercih ediyor. Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetinden çok memnunuz.” -Bayram Efe: “Ürünler çok güzel memnunuz. Kasaplara göre uygun fiyatla alışveriş yapıyoruz.” -Hatice Gedik: “İlk kez et almaya geldim, uygulamadan çok memnunum, fiyatlar dışarıya göre daha uygun. Benim için 100 TL, 200 TL çok iyi para çünkü çocuklarım var, bu uygulamanın sürekli olmasını diliyorum.” -İdris Yılmaz: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin uygun fiyatlı et satışı uygulamasından çok memnunum ve halka büyük bir yararının olduğunu düşünüyorum.” -Necdet Çalışkan: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin uygun fiyatlı et uygulaması çok güzel bu uygulama olmasaydı eti dışarıdan daha pahalıya satın alacaktık, günü kurtarmış oluyoruz.” -Abdullah Şenel: “Bugün kıyma, kuşbaşı ve sucuk aldım bu uygulama çok güzel. Ramazan ayında bu uygulamanın olması millet için büyük bir fırsat.” -Şerife Aksu: “Fiyatlar kasaplara göre daha iyi, iftarda yemek için sucuk, kıyma ve kuşbaşı aldım.”
Ankara'da Ramazan ayı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ucuz et satışı Başkent Marketler aracılığıyla vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Özellikle emekliler uygulamadan memnun...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), zorlu ekonomik koşullarda vatandaşların yanında olmayı sürdürerek Ramazan ayında başlattığı uygun fiyatlı et satışı projesi büyük ilgi görüyor. Başkent Market şubeleri ve Başkent Mobil Market otobüsleri aracılığıyla gerçekleştirilen bu uygulama sayesinde, ilk 15 günde toplamda 81 ton 854 kilogram kırmızı ve beyaz et satıldı.

Başkentlilerin daha uygun fiyatlarla temel gıdaya erişimini sağlamak amacıyla harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda et tüketimini teşvik ediyor. Yüzde 100 yerli besi hayvanlarından elde edilen ürünler, Başkent Market şubelerinde ve dolaşan Başkent Mobil Market aracılığıyla vatandaşlara sunuluyor.

Bu süreçte, Başkent Market Şubeleri ve Başkent Mobil Market otobüsü vasıtasıyla sunulan uygun fiyatlı yerli etlerin ilk 15 günde 81 ton 854 kilogramlık satışı gerçekleştirilerek, projenin başarısı gözler önüne serildi.

"EMEKLİYİM VE GÜZEL BİR OLAY OLDU"

Batıkent Atlantis ile Kızılay Başkent Market şubeleri ve Elmadağ ile Akyurt ilçelerinde uygun fiyatlı et alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar uygulama için Ankara Büyükşehir Belediyesine ve Mansur Yavaş’a teşekkür ederken duygularını şu sözlerle dile getirdi: 

-Hüseyin Sabit: “Mansur Başkan’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Halkımız maddi açıdan zayıfladı. İmkânlar çok zorluyor insanları. Emekliyim 11 bin lira maaşım var. Böyle hizmetler gelince de mecburen uygun fiyata et alıyoruz. Bu tür hizmetlerin devamlı olmasını isteriz. Sağ olsun Başkan’ımız bu işe el attı, garibanın elinden tuttu, yoksulun yanında yer aldı.”

-Mehmet Gürbüz: “Çok güzel bir hizmet. Neredeyse yarı fiyatına et alıyorum. Emekliyim ve bizim için çok güzel bir olay oldu.”

-Nazmi Dikeç: “Vatandaşta para yok. Halk nerede uygun fiyatlı ürün varsa orayı tercih ediyor. Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetinden çok memnunuz.”

-Bayram Efe: “Ürünler çok güzel memnunuz. Kasaplara göre uygun fiyatla alışveriş yapıyoruz.”

-Hatice Gedik: “İlk kez et almaya geldim, uygulamadan çok memnunum, fiyatlar dışarıya göre daha uygun. Benim için 100 TL, 200 TL çok iyi para çünkü çocuklarım var, bu uygulamanın sürekli olmasını diliyorum.”

-İdris Yılmaz: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin uygun fiyatlı et satışı uygulamasından çok memnunum ve halka büyük bir yararının olduğunu düşünüyorum.”

-Necdet Çalışkan: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin uygun fiyatlı et uygulaması çok güzel bu uygulama olmasaydı eti dışarıdan daha pahalıya satın alacaktık, günü kurtarmış oluyoruz.”

-Abdullah Şenel: “Bugün kıyma, kuşbaşı ve sucuk aldım bu uygulama çok güzel. Ramazan ayında bu uygulamanın olması millet için büyük bir fırsat.”

-Şerife Aksu: “Fiyatlar kasaplara göre daha iyi, iftarda yemek için sucuk, kıyma ve kuşbaşı aldım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.