Cumhur İttifakı Sincan'da seçim merkezlerini açtı

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 06.03.2024 - 19:35, Güncelleme: 06.03.2024 - 19:35
 

Cumhur İttifakı Sincan'da seçim merkezlerini açtı

Turgut Altınok ile Murat Ercan'ın katıldığı törenlerde AK Parti ve MHP'nin Sincan'daki seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı yapıldı...
AK Parti'nin kalesi olarak bilinen ve Cumhur İttifakı'nın en güçlü olduğu ilçelerden biri olan Sincan'da, 31 Mart yerel seçimleri için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. AK Parti ve MHP'nin seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. AK Parti'nin yeniden aday gösterdiği Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yerel seçimlerde Sincan'dan yüksek bir oy beklediklerini vurguladı. Sincan, bugün Cumhur İttifakı'nın parçası olan AK Parti ve MHP'nin seçim koordinasyon merkezlerinin açılışına tanıklık etti. Açılışa, Cumhurbaşkanı eski Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan ve Ülkü Ocakları yöneticileri de katıldı. Yağmura rağmen, vatandaşlar büyük bir ilgiyle açılış törenlerine katıldılar. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, konuşmasında Cumhur İttifakı'nın Sincan'daki gücüne vurgu yaptı. Başkan Ercan, şunları söyledi: “Cumhur İttifakı'nın en güzel şekilde tezahür ettiği yer Sincan. Çünkü vatan, millet, bayrak, ezan denince Sincan ayağa kalkar. Sincan, bu konularda asla ödün vermez. Dolayısıyla bu ittifak, Sincan'a çok yakışıyor. Sahadaki çalışmaları değerlendirirsek, Oğuz Nihat Alkan Başkanımızı tebrik etmek istiyorum. İnanılmaz bir çalışma ve motivasyonla hareket ediyor. Aynı şekilde Mustafa Özcan Başkanımız da öyle. Ancak üzüldüğüm bir şey var. Biz, mütevazi bütçemizle spor tesisleri, kültür merkezleri ve sosyal tesisler inşa ettik. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Sincan'da yaptığı bir tesis var mı? Bu iş bilmezliğe son verelim mi? Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, bu dönemi sonlandırıyor muyuz? Altıok değil, Altınok diyor muyuz? Turgut Altınok, belediyecilikte deneyimli bir isimdir ve Sincan'ın sorunlarını çok iyi biliyor. İnşallah göreve geldiği zaman, Sincan daha da gelişecek. Yeni metrolar, ulaşım koridorları, sosyal kültürel tesisler ve kentsel dönüşüm süreciyle gerçek belediyeciliği göstereceğiz.” Turgut Altınok ise, Başkan Ercan'ın ardından söz aldı ve Sincan'a metro sözünü hatırlattı: “Büyükşehir belediye başkanının Sincan'da yaptığı bir hizmet var mı? Yok. Ancak Murat Ercan Başkanımızın var. Küçük bütçesiyle büyükşehirin yapmadığı hizmetleri Sincan'a getirdi. Sincan, Sincan'ı unutanlara sandıkta kırmızı kart gösterecek mi?” Ankara'nın kaybolan beş yılını telafi edeceklerini söyleyen Altınok, Sincan'ı metroyla buluşturacaklarını belirtti. Altınok, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sincan, kalemimizdir. 5 yıldır Ankara'ya 5 santim metro yaptırmayan bir büyükşehir başkanı var. Ankaralılara verdiği sözü tutmadı. Ancak Altınok'un sözü birdir, özü birdir. Sincan, 31 Mart'ta Murat Ercan'a, Ankara'da Altınok'a diyecek.”
Turgut Altınok ile Murat Ercan'ın katıldığı törenlerde AK Parti ve MHP'nin Sincan'daki seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı yapıldı...

AK Parti'nin kalesi olarak bilinen ve Cumhur İttifakı'nın en güçlü olduğu ilçelerden biri olan Sincan'da, 31 Mart yerel seçimleri için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. AK Parti ve MHP'nin seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. AK Parti'nin yeniden aday gösterdiği Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yerel seçimlerde Sincan'dan yüksek bir oy beklediklerini vurguladı.

Sincan, bugün Cumhur İttifakı'nın parçası olan AK Parti ve MHP'nin seçim koordinasyon merkezlerinin açılışına tanıklık etti. Açılışa, Cumhurbaşkanı eski Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan ve Ülkü Ocakları yöneticileri de katıldı.

Yağmura rağmen, vatandaşlar büyük bir ilgiyle açılış törenlerine katıldılar. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, konuşmasında Cumhur İttifakı'nın Sincan'daki gücüne vurgu yaptı. Başkan Ercan, şunları söyledi:

“Cumhur İttifakı'nın en güzel şekilde tezahür ettiği yer Sincan. Çünkü vatan, millet, bayrak, ezan denince Sincan ayağa kalkar. Sincan, bu konularda asla ödün vermez. Dolayısıyla bu ittifak, Sincan'a çok yakışıyor. Sahadaki çalışmaları değerlendirirsek, Oğuz Nihat Alkan Başkanımızı tebrik etmek istiyorum. İnanılmaz bir çalışma ve motivasyonla hareket ediyor. Aynı şekilde Mustafa Özcan Başkanımız da öyle.

Ancak üzüldüğüm bir şey var. Biz, mütevazi bütçemizle spor tesisleri, kültür merkezleri ve sosyal tesisler inşa ettik. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Sincan'da yaptığı bir tesis var mı? Bu iş bilmezliğe son verelim mi? Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, bu dönemi sonlandırıyor muyuz? Altıok değil, Altınok diyor muyuz?

Turgut Altınok, belediyecilikte deneyimli bir isimdir ve Sincan'ın sorunlarını çok iyi biliyor. İnşallah göreve geldiği zaman, Sincan daha da gelişecek. Yeni metrolar, ulaşım koridorları, sosyal kültürel tesisler ve kentsel dönüşüm süreciyle gerçek belediyeciliği göstereceğiz.”

Turgut Altınok ise, Başkan Ercan'ın ardından söz aldı ve Sincan'a metro sözünü hatırlattı:

“Büyükşehir belediye başkanının Sincan'da yaptığı bir hizmet var mı? Yok. Ancak Murat Ercan Başkanımızın var. Küçük bütçesiyle büyükşehirin yapmadığı hizmetleri Sincan'a getirdi. Sincan, Sincan'ı unutanlara sandıkta kırmızı kart gösterecek mi?”

Ankara'nın kaybolan beş yılını telafi edeceklerini söyleyen Altınok, Sincan'ı metroyla buluşturacaklarını belirtti. Altınok, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Sincan, kalemimizdir. 5 yıldır Ankara'ya 5 santim metro yaptırmayan bir büyükşehir başkanı var. Ankaralılara verdiği sözü tutmadı. Ancak Altınok'un sözü birdir, özü birdir. Sincan, 31 Mart'ta Murat Ercan'a, Ankara'da Altınok'a diyecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.