İÇASİFED Heyeti, Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’ndeydi

Ekonomi 05.12.2022 - 21:41, Güncelleme: 05.12.2022 - 22:21
 

İÇASİFED Heyeti, Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’ndeydi

TÜRKONFED tarafından düzenlenen 24. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi Adana’da toplandı. Toplantıya İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt başkanlığındaki İÇASİFED heyeti de katılım sağladı.
ANKHABER Çatısı altındaki 30 federasyon ve 300'den fazla dernek üzerinden 50 bini aşkın şirket bulunan TÜRKONFED tarafından düzenlenen 24. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi; Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (ÇUKUROVASİFED) desteği, Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ADSİAD) ev sahipliğinde Adana’da yapıldı. İÇASİFED HEYETİ DE ZİRVEDEYDİ Zirveye, Ankara iş dünyasının saygın isimleri de katıldı. İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt Başkanlığındaki katılımcı heyette, Başkan Yardımcısı ve AKSİAD Başkanı Ali Tekin Çelik, önceki dönem İÇASİFED Başkanı Mehmet Akyürek, Yönetim Kurulu Üyesi ve ANGİKAD Başkanı Hande Öztürk, İÇASİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve KAİSDER Başkanı Canan Karalar, İÇASİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜKD Başkanı Meral Güler, önceki dönem ANGİAD Başkanı Serhan Yıldız ve İÇASİFED Üyesi KİKAD Başkanı Güliz Arıkoğlu yer aldı. AHMET KURT’UN DEĞERLENDİRMESİ Zirveyi değerlendiren İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, gündeme ilişkin çok önemli değerlendirmeler yapıldığını belirterek, “İçinde bulunulan sorunların çözümü için siyaset kurumuyla temasın ve taleplerin arttırılması gerektiği vurgulandı” dedi. SÖNMEZ VE TURAN’IN KONUŞMASI Zirvede konuşan TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez; kamu, özel sektör, üniversiteler, siyaset ve sivil toplumun tüm paydaşlarını uzlaşma zemininde bir arada çalışmaya davet ederek, refahın her alanda yeşerdiği bir Türkiye’nin mümkün olduğunu söyledi. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ise yapısal sorunlarımızı hafifletirsek dünya ekonomisinden gelen negatif şokların etkilerinin çok daha hafif hissedileceğine vurgu yaptı.
TÜRKONFED tarafından düzenlenen 24. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi Adana’da toplandı. Toplantıya İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt başkanlığındaki İÇASİFED heyeti de katılım sağladı.

ANKHABER

Çatısı altındaki 30 federasyon ve 300'den fazla dernek üzerinden 50 bini aşkın şirket bulunan TÜRKONFED tarafından düzenlenen 24. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi; Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (ÇUKUROVASİFED) desteği, Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ADSİAD) ev sahipliğinde Adana’da yapıldı.

İÇASİFED HEYETİ DE ZİRVEDEYDİ

Zirveye, Ankara iş dünyasının saygın isimleri de katıldı. İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt Başkanlığındaki katılımcı heyette,

Başkan Yardımcısı ve AKSİAD Başkanı Ali Tekin Çelik, önceki dönem İÇASİFED Başkanı Mehmet Akyürek, Yönetim Kurulu Üyesi ve ANGİKAD Başkanı Hande Öztürk, İÇASİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve KAİSDER Başkanı Canan Karalar, İÇASİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜKD Başkanı Meral Güler, önceki dönem ANGİAD Başkanı Serhan Yıldız ve İÇASİFED Üyesi KİKAD Başkanı Güliz Arıkoğlu yer aldı.

AHMET KURT’UN DEĞERLENDİRMESİ

Zirveyi değerlendiren İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, gündeme ilişkin çok önemli değerlendirmeler yapıldığını belirterek, “İçinde bulunulan sorunların çözümü için siyaset kurumuyla temasın ve taleplerin arttırılması gerektiği vurgulandı” dedi.

SÖNMEZ VE TURAN’IN KONUŞMASI

Zirvede konuşan TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez; kamu, özel sektör, üniversiteler, siyaset ve sivil toplumun tüm paydaşlarını uzlaşma zemininde bir arada çalışmaya davet ederek, refahın her alanda yeşerdiği bir Türkiye’nin mümkün olduğunu söyledi.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ise yapısal sorunlarımızı hafifletirsek dünya ekonomisinden gelen negatif şokların etkilerinin çok daha hafif hissedileceğine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.