Mansur Yavaş: Çalmadık, çadırmayacağız

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.03.2024 - 09:18, Güncelleme: 17.03.2024 - 09:18
 

Mansur Yavaş: Çalmadık, çadırmayacağız

Mansur Yavaş: Başınızı eğecek hiçbir işin içinde olmadık. Geçmişte olmadık, şimdi de olmayacağız. Çalmadık, çaldırmayacağız. Yemedik, yedirmeyeceğiz.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çankaya Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'nde bulunan Sokullu Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı için düzenlenen etkinlikte halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Ahmed Arif Parkı'nda toplanan coşkulu kalabalıkla bir araya gelen Yavaş, şu ifadeleri kullandı: "Başınızı eğecek hiçbir işin içinde olmadık. Geçmişte olmadık, şimdi de olmayacağız. Çalmadık, çaldırmayacağız. Yemedik, yedirmeyeceğiz." Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında ilçelerdeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışlarına devam ediyor. Ankara'nın çeşitli ilçelerine yaptığı ziyaretlerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Yavaş, Çankaya'daki Sokullu SKM açılışını CHP'nin Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner ile birlikte gerçekleştirdi. Yavaş, yaptığı konuşmada beş yıl önceki mitinglerinde dile getirdiği sözleri hatırlatarak, "Sevgili Ankaralılar, bana oy vermeyenleri pişman edeceğim. Keşke biz de verseydik dedirteceğim öyle pişman edeceğim" dediği anıları paylaştı ve ekledi: "Görüyoruz ki geçen seçimde oy vermeyen insanlar, yaptığımız çalışmaları gördüklerinde 'Keşke biz de buna ortak olsaydık' dediler, dedirttik. Farklı bir belediye başkanı olarak, insan odaklı bir yaklaşımla çalıştık." Belediyeciliğin, beldede yaşayan insanların tüm ihtiyaçlarıyla ilgilendiğini vurgulayan Yavaş, "Eğer siz onların yanındaysanız, belediyecilik budur. Belediyecilik sadece asfalt ve kaldırım değil, aynı zamanda sosyal sorumlulukları da içerir" şeklinde konuştu ve pandemi döneminde vatandaşların ve esnafın yanında olduklarını belirtti. ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Nerede bir problem varsa, biz oradayız" diyerek hükümeti desteklemek için propagandaya başvuranlara eleştirilerde bulundu. Ayrıca Ankara'da 34 bin emekliye düzenli olarak destek sağladıklarını dile getirerek, "Biz kentimizde yaşayan hiç kimsenin aç kalmasına, mağdur olmasına izin vermeyiz. Çalmadık, çaldırmayacağız. Yemedik, yedirmeyeceğiz" şeklinde konuştu. Son olarak, yaptıkları tüm çalışmaların halkın parasıyla gerçekleştirildiğini ve hesap verebilir olduklarını vurgulayan Yavaş, "Para sizin, patron sizsiniz, biz ise sizin hizmetkarınızız. Bizler sizin memurlarınızız. Farkımız sadece seçilmiş olmamız, ama sonuç olarak halka hizmet etmekle yükümlüyüz. Patronluğunuzu seçimlerde göstereceksiniz" dedi.
Mansur Yavaş: Başınızı eğecek hiçbir işin içinde olmadık. Geçmişte olmadık, şimdi de olmayacağız. Çalmadık, çaldırmayacağız. Yemedik, yedirmeyeceğiz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çankaya Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'nde bulunan Sokullu Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı için düzenlenen etkinlikte halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Ahmed Arif Parkı'nda toplanan coşkulu kalabalıkla bir araya gelen Yavaş, şu ifadeleri kullandı: "Başınızı eğecek hiçbir işin içinde olmadık. Geçmişte olmadık, şimdi de olmayacağız. Çalmadık, çaldırmayacağız. Yemedik, yedirmeyeceğiz."

Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında ilçelerdeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışlarına devam ediyor. Ankara'nın çeşitli ilçelerine yaptığı ziyaretlerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Yavaş, Çankaya'daki Sokullu SKM açılışını CHP'nin Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner ile birlikte gerçekleştirdi.

Yavaş, yaptığı konuşmada beş yıl önceki mitinglerinde dile getirdiği sözleri hatırlatarak, "Sevgili Ankaralılar, bana oy vermeyenleri pişman edeceğim. Keşke biz de verseydik dedirteceğim öyle pişman edeceğim" dediği anıları paylaştı ve ekledi: "Görüyoruz ki geçen seçimde oy vermeyen insanlar, yaptığımız çalışmaları gördüklerinde 'Keşke biz de buna ortak olsaydık' dediler, dedirttik. Farklı bir belediye başkanı olarak, insan odaklı bir yaklaşımla çalıştık."

Belediyeciliğin, beldede yaşayan insanların tüm ihtiyaçlarıyla ilgilendiğini vurgulayan Yavaş, "Eğer siz onların yanındaysanız, belediyecilik budur. Belediyecilik sadece asfalt ve kaldırım değil, aynı zamanda sosyal sorumlulukları da içerir" şeklinde konuştu ve pandemi döneminde vatandaşların ve esnafın yanında olduklarını belirtti.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Nerede bir problem varsa, biz oradayız" diyerek hükümeti desteklemek için propagandaya başvuranlara eleştirilerde bulundu. Ayrıca Ankara'da 34 bin emekliye düzenli olarak destek sağladıklarını dile getirerek, "Biz kentimizde yaşayan hiç kimsenin aç kalmasına, mağdur olmasına izin vermeyiz. Çalmadık, çaldırmayacağız. Yemedik, yedirmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Son olarak, yaptıkları tüm çalışmaların halkın parasıyla gerçekleştirildiğini ve hesap verebilir olduklarını vurgulayan Yavaş, "Para sizin, patron sizsiniz, biz ise sizin hizmetkarınızız. Bizler sizin memurlarınızız. Farkımız sadece seçilmiş olmamız, ama sonuç olarak halka hizmet etmekle yükümlüyüz. Patronluğunuzu seçimlerde göstereceksiniz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.