Pursaklar Kitap Festivali'ne 10 gün sonra özel final

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 19.02.2024 - 11:48, Güncelleme: 19.02.2024 - 11:48
 

Pursaklar Kitap Festivali'ne 10 gün sonra özel final

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören Pursaklar 2. Kitap Günleri Festivali, düzenlenen final programıyla sona erdi...
Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, düşünce, edebiyat ve medya dünyasının ünlü isimlerini ve 100'den fazla yayıneviyle kitapseverleri buluşturdu. Festivalin başından sonuna kadar, vatandaşlar onlarca kitap alma fırsatı buldu. 10 gün boyunca süren etkinliğe, çevre il ve ilçelerden de yoğun bir katılım oldu. Son gününde sevilen yazarlar İkbal Gürpınar ve Serdar Tuncer, kitapseverlerle buluştu. Pursaklar 2. Kitap Günleri, 100'den fazla yazar ve yayınevinin katılımıyla gerçekleşti ve şölen havasında geçti. Her gün on binlerce öğrenci etkinliğe katıldı ve 10 gün boyunca 50 binden fazla ziyaretçi ağırlandı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, katılımcılara teşekkür ederek, "10 gün boyunca çok değerli isimlerin fikirlerini dinleyerek yeni ufuklara yelken açtık. Kitap günleri, vatandaşlarımıza yazarlarla birebir görüşme imkanı sunuyor. Katılan tüm yazarlarımıza, yayınevlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl daha fazla kitabı, daha fazla okuyucuyla buluşturacağız. Pursaklar'da kültür, sanat ve edebiyat etkinlikleri artarak devam edecek" dedi.
Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören Pursaklar 2. Kitap Günleri Festivali, düzenlenen final programıyla sona erdi...

Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, düşünce, edebiyat ve medya dünyasının ünlü isimlerini ve 100'den fazla yayıneviyle kitapseverleri buluşturdu.

Festivalin başından sonuna kadar, vatandaşlar onlarca kitap alma fırsatı buldu. 10 gün boyunca süren etkinliğe, çevre il ve ilçelerden de yoğun bir katılım oldu. Son gününde sevilen yazarlar İkbal Gürpınar ve Serdar Tuncer, kitapseverlerle buluştu.

Pursaklar 2. Kitap Günleri, 100'den fazla yazar ve yayınevinin katılımıyla gerçekleşti ve şölen havasında geçti. Her gün on binlerce öğrenci etkinliğe katıldı ve 10 gün boyunca 50 binden fazla ziyaretçi ağırlandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, katılımcılara teşekkür ederek, "10 gün boyunca çok değerli isimlerin fikirlerini dinleyerek yeni ufuklara yelken açtık. Kitap günleri, vatandaşlarımıza yazarlarla birebir görüşme imkanı sunuyor. Katılan tüm yazarlarımıza, yayınevlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl daha fazla kitabı, daha fazla okuyucuyla buluşturacağız. Pursaklar'da kültür, sanat ve edebiyat etkinlikleri artarak devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.