Hemşehrilerin tek çatı altında toplanma kararı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2021 - 14:18, Güncelleme: 24.03.2021 - 14:18
 

Hemşehrilerin tek çatı altında toplanma kararı

ANKHABER Ankara’da yoğun bir nüfusa sahip olan Yozgatlıların önemli bir bölümü Keçiören’de yaşıyor. Hemşehriler çeşitli dernekler içinde teşkilatlanmış halde sivil toplum çalışmalarında bulunuyor. Keçiören’deki Yozgatlı dernekler bu dağınıklığa son vererek bir çatı altında toplanmaya karar verdi. Pandemi kurallarına uygun koşullarda gerçekleştirilen toplantı birlik ve dayanışma adına önemli kararların alınmansa vesile oldu. Bayrak yarışı… 1994 yılından bu yana faaliyette olan Keçiören Yozgatlılar Derneği’nin Başkanı Aytaç Bingöl, konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken, “Derneğimizin uzun seneler Başkanlığını yapmış Hüsnü Karabulut ağabeyimize hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bunun bir bayrak yarışı olduğu bilinci ile bu bayrağı teslim almanın onur ve gururunu yaşıyorum” dedi. Ayrımcılık yok… Keçiören’de Yozgatlıları bir çatı altında toplayarak dayanışma içerisinde olmak istediklerini, böylece, ayrışma yerine güç birliği yaparak sorunların çözümüne katkıda bulunmak istediklerini kaydeden Aytaç Bingöl, “Bu konuda ilçe, belde ve köy ayrımı yapmadan bütün Yozgatlıların ortak adresi olmak istediğimizi ifade etmek isterim. Bugün yapılan toplantımızda bizi yalnız bırakmayan ve toplantımıza iştirak eden siyasi parti ilçe temsilcilerimize, Meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, işadamlarımıza, bürokratlarımıza, yurt dışından gelen hemşehrilerimize ve katılım sağlayan tüm Yozgatlılara gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu. Hizmet için… Yozgatlı halk  ozanı Mahmut Yıldız’a da teşekkür eden Bingöl, güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

ANKHABER

Ankara’da yoğun bir nüfusa sahip olan Yozgatlıların önemli bir bölümü Keçiören’de yaşıyor. Hemşehriler çeşitli dernekler içinde teşkilatlanmış halde sivil toplum çalışmalarında bulunuyor.

Keçiören’deki Yozgatlı dernekler bu dağınıklığa son vererek bir çatı altında toplanmaya karar verdi. Pandemi kurallarına uygun koşullarda gerçekleştirilen toplantı birlik ve dayanışma adına önemli kararların alınmansa vesile oldu.

Bayrak yarışı…

1994 yılından bu yana faaliyette olan Keçiören Yozgatlılar Derneği’nin Başkanı Aytaç Bingöl, konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken, “Derneğimizin uzun seneler Başkanlığını yapmış Hüsnü Karabulut ağabeyimize hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bunun bir bayrak yarışı olduğu bilinci ile bu bayrağı teslim almanın onur ve gururunu yaşıyorum” dedi.

Ayrımcılık yok…

Keçiören’de Yozgatlıları bir çatı altında toplayarak dayanışma içerisinde olmak istediklerini, böylece, ayrışma yerine güç birliği yaparak sorunların çözümüne katkıda bulunmak istediklerini kaydeden Aytaç Bingöl, “Bu konuda ilçe, belde ve köy ayrımı yapmadan bütün Yozgatlıların ortak adresi olmak istediğimizi ifade etmek isterim. Bugün yapılan toplantımızda bizi yalnız bırakmayan ve toplantımıza iştirak eden siyasi parti ilçe temsilcilerimize, Meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, işadamlarımıza, bürokratlarımıza, yurt dışından gelen hemşehrilerimize ve katılım sağlayan tüm Yozgatlılara gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hizmet için…

Yozgatlı halk  ozanı Mahmut Yıldız’a da teşekkür eden Bingöl, güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.