Pursaklar’da Sevgi Dolu Etkinlik

Yerel 05.10.2023 - 10:14, Güncelleme: 05.10.2023 - 10:14
 

Pursaklar’da Sevgi Dolu Etkinlik

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okullarında eğitim alan minik öğrencilerin katılımıyla, Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisi’nde Hayvanları Koruma Günü etkinliği düzenlendi.
Pursaklar Belediyesi,  4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri çerçevesinde Nezaket Okullarında eğitim gören minik öğrencilere yönelik kanatlı hayvanlara ev sahipliği yaparken, sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi, onların aşısından kısırlaştırılmasına kadar birçok tedavi yönteminin uygulandığıEvcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisinde etkinlik düzenledi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, tesiste bulunan soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıya kalan hayvanları yakından tanıma fırsatı bulurken, hayatı birlikte paylaştıkları can dostları ile keyif dolu dakikalar geçirdi. Bir taraftan farkındalık oluşturmak diğer taraftan da çocukların hoş vakit geçirebilmeleri için önemli bir etkinliğe imza attıklarını ifade edenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Nesli Tükenmekte Olan Hayvanları Koruma Merkezimizde Nezaket Okulları Kreş öğrencileri ve hayatı paylaştığımız can dostlarımızla vakit geçirdik. Bu tesiste modern bir ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin yanısıra nesli tükenmekte olan hayvanların soylarının devam etmesini sağlamak için kuluçka üniteleri de mevcut. Çocuklarımıza bu sevgiyi aşılamak ve sevimli dostlarımıza daha güzel bir dünya yaratmak bizim elimizde’’ dedi.
Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okullarında eğitim alan minik öğrencilerin katılımıyla, Evcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisi’nde Hayvanları Koruma Günü etkinliği düzenlendi.

Pursaklar Belediyesi,  4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri çerçevesinde Nezaket Okullarında eğitim gören minik öğrencilere yönelik kanatlı hayvanlara ev sahipliği yaparken, sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi, onların aşısından kısırlaştırılmasına kadar birçok tedavi yönteminin uygulandığıEvcil Hayvanlar ve Veterinerlik Tesisinde etkinlik düzenledi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, tesiste bulunan soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıya kalan hayvanları yakından tanıma fırsatı bulurken, hayatı birlikte paylaştıkları can dostları ile keyif dolu dakikalar geçirdi.

Bir taraftan farkındalık oluşturmak diğer taraftan da çocukların hoş vakit geçirebilmeleri için önemli bir etkinliğe imza attıklarını ifade edenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Nesli Tükenmekte Olan Hayvanları Koruma Merkezimizde Nezaket Okulları Kreş öğrencileri ve hayatı paylaştığımız can dostlarımızla vakit geçirdik. Bu tesiste modern bir ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin yanısıra nesli tükenmekte olan hayvanların soylarının devam etmesini sağlamak için kuluçka üniteleri de mevcut. Çocuklarımıza bu sevgiyi aşılamak ve sevimli dostlarımıza daha güzel bir dünya yaratmak bizim elimizde’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.